ВЕЗНИ 23 септември – 22 октомври

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

vezni

Детето Везни

За детето Везни предстоят приключения и пътешествия. Ако не планирате в скоро време голяма почивка, наблегнете на посещенията в местни увеселителни атракциони и паркове. Децата Везни могат да ви изненадат с желанията си за пътешествия, те са любознателни и впечатлителни, затова не се учудвайте ако поискат да посетите някои исторически забележителности.  За детето Везна абонамент за National Geographic би бил истинска радост и предизвикателство. Везните обичат да учат и да се усъвършенстват. Обожават да четат.

Бебето Везни засега се задоволява да „пътува“ с помощта на проходилката си. Силно се впечатлява от всеки звук, гледка или миризма.  Всичките му сетива копнеят да бъдат ангажирани през следващите седмици. Книжките за оцветяване са сред любимите му занимания.

Майката Везни

На път сте да излезете от зоната си на комфорт. Помислете отново за ваканцията си и за това, че душата също има нужда от храна. Потърсете в интернет някоя оферта от последната минута и сменете пейзажа, макар и за ден. Има толкова много възможности за еднодневни екскурзии до забавни места, които винаги сте искали да посетите, но като че ли никога не ви е оставало време за това. Направете така, че да се случат това лято. Ако децата са на лагер, осъществете намеренията си без никакви угризения. Една градска разходка или еднодневно бягство може да си възвърне доброто настроение и душевна хармония.

Бъдещите майки Везни също трябва да се погрижат за душевния си комфорт. Сега е времето да задоволите желанието си да научите нови неща. Вие вероятно вече поглъщате бебешките книги заедно с кориците и не излизате от блоговете и форумите за майки, които сте открили, но не се ограничавайте само с това. Напълно възможно е да ви се прииска да направите собствен блог, не се колебайте да го започнете точно сега.

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

1,376 преглеждания

Comments are closed.