Верея организира Семейни игри в Пловдив

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

el_pokana_low

Спорт, полезна храна, почивка и забавления – това са основните компоненти на здравословния начин на живот. Именно съвкупността от тези елементи са събрали от Верея в събитието Семейни игри, което ще се проведе на 27-ми септември 2015 г. в Пловдив.

Мероприятието ще предостави възможността всички участници да се състезават, забавляват, печелят награди и най-важното да превърнат семейството си в отбор.

Участниците в Семейни игри на Верея ще имат възможността да премерят сили в отборно ходене с вързани крака, редене на кули, предай нататък съд с вода и много други забавни изпитания.

Семейни игри ще се проведе в Пловдив на 27-ми септември 2015г., на Гребната база, терен 5, от 10:00 часа.

На празненството няма да липсват и някои емблематични за Пловдив лица – звездата на тройния скок Ива Пранджева и футболната легенда и заместник-кмет по спорта и младежки дейности Петър Зехтински.

Семейни игри се организират със съдействието на Верея и с подкрепата на Министерството на младежта и спорта и Община Пловдив.

Събитието е поредният проект от дългосрочната инициатива на екипа на Верея, насочена към пловдивчани и Пловдив, където се произвеждат продуктите на марката.

Всички, желаещи да участват могат да се запишат тук или на място.

Забавлението е гарантирано, не го пропускайте!

 

***
ВЕРЕЯ е марка на „Обединена млечна компания” АД – национален лидер в млекопреработвателния бранш с дългогодишен опит в производството на кисело, прясно мляко и българско сирене, датиращ от 1959г. 

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

2,076 преглеждания

Comments are closed.