В месецa на грижа за кожата, ние ви срещаме с нея – жената!

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

welness_600
За нас е удоволствие да ви представим едно партньорство между брандовете Wellness Studio Figura Spool и MADERA, приели за своя мисия вниманието към жената и откриването на най-добрата нейна версия.

Обединени от идеята, че всяка една дама е прекрасна и заслужава най-добрата грижа за себе си, Добромира Манасиева – съосновател на иновативно студио за моделиране на тялото, и Анелия Ангелова – собственик на бранд за натурална грижа за кожата, си подават ръце, за да докажат на стотици жени, че да са красиви, е призвание на всяка от тях.

Благодарение на модерните уреди в Wellness Studio Figura Spool и в рамките само на 2 години от основаването на студиото, мястото се превръща в любимо на всички онези дами, които успяват с лекота да променят фигурата си до неузнаваемост. Иновативните, но в същото време уреди, водещи до пълен душевен и физически релакс, позволяват на всяка една жена, уморена от ежедневието, да си вземе глътка въздух и едновременно с това да моделира тялото си, да се отърве от целулита и да се превърне в своето мечтано „Аз“.

Специално за вас – нашите читатели, Студио Фигура осигурява безплатно посещение с демо версия на уредите! Възползвайте се от него като се обадите на: 0878 177 665 или разгледайте всички възможности, които несъмнено ще ви изненадат ТУК.

И защото заговорихме за красота, всички добре знаем, че тялото и кожата ни са неразривно свързани. Натуралните съставки, на които разчита брандът MADERA, позволяват на всяка една дама без усилия да възстанови младия вид на кожата си, да се отърве от пигментни петна, зачервявания и черни точки и, забележете, благодарение единствено на даровете от Природата! Макар и да не се противопоставя на хирургичните и химични процедури за лице, екипът на MADERA успява да докаже на много жени, че грижата с естествена козметика е по-доброто решение.
Ако и вие се питате какво е състоянието на вашата кожа и какво иска да ви прошепне тя, направете своя тест ТУК. Това не е всичко – след него ще получите цели 20% отстъпка от цената за процедури MADERA.

В месеца на грижа за кожата под мотото „Заедно към твоето мечтано АЗ“ Wellness Studio Figura Spool и MADERA застават рамо до рамо, за да покажат на всяка една от нас, че пътят към съвършенството не е чак толкова дълъг.

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Posted in: Минутка за мама

Етикети:

17,076 преглеждания

Comments are closed.