„Училищният албум на Дарвин“ – нови епизоди от „Невероятният свят на Гъмбол“

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Darwin typing

Cartoon Network обяви поредица от нови епизоди на едно от най-глобалните си хитови предавания, печелило редица награди – „Невероятният свят на Гъмбол“. Новите епизоди са озаглавени „Училищният албум на Дарвин“ и ще предоставят на феновете много забавни моменти с Гъмбол, Дарвин и техните приятели от училище Елмор.

Премиерата е предвидена за януари 2020-та, като ще започне с 6 специални епизода, които ще се фокусират върху Дарвин. В тях той ще работи по създаването на училищния албум на гимназията Елмор, по заявка на директор Браун. Всеки епизод ще се фокусира върху различен образ от училището, като клоунът на класа Банана Джо, телепортиращият се призрак Кери и дори учителите в училище Елмор. Като Дарвин се е заел и със задачата да прецени кой учител най-много заслужава своята снимка на престижно място в албума.

Докато Дарвин се опитва да напълни страниците в него със снимките на всички, той осъзнава, че тези неща не се случват толкова лесно. С помощта на приятелите си, техните Elmore Plus акаунти и интернет, Дарвин може и да успее да приключи приключението си по създаването на албума навреме.

Поредицата стартира през 2010-та и вече има 6 успешни сезона зад гърба си. „Невероятният свят на Гъмбол“ продължава да се класира сред най-интересните и успешни предавания по Cartoon Network в цял свят. Като редовно привлича повече от 130 милиона зрители, както и масово признание от критиците.

“Училищният албум на Дарвин“ е най-новото продължение на поредицата. То ще представи най-доброто от Гъмбол, по един динамичен, придружен с изключително смешни моменти, начин. Точно в стила, към който феновете са се привързали през годините.

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

2,559 преглеждания

Comments are closed.