Трябва ли да чакаме Коледа, за да се сетим за децата в риск?

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

zanashitedecaФондация „За Нашите Деца“ стартира кампания за редовно индивидуално дарителство – „Коледа по никое време“

В масовите представи на нашето общество дарителството е сезонна работа – обичайно по Коледа, по-малко – по Великден. Твърде рядко през останалата част от годината хората усещат необходимостта да помогнат.

А децата в риск не могат да чакат до Коледа! Те се нуждаят от подкрепа и грижа всеки ден от годината.

В най-летния месец август, когато всички се наслаждаваме на топлите, дълги дни и мислим за почивки и забавления, фондация „За Нашите Деца“ започва кампания „Коледа по никое време.“ Защо днес и защо „Коледа по никое време“? Защото всеки ден може да е ден на положителна промяна, а децата в риск се нуждаят от подкрепа сега и не могат да чакат до Коледа.

Кампанията „Коледа по никое време“ е част от програмата за индивидуално дарителство Re:Дарител, която дава възможност на всеки да подкрепи най-чистата и светла кауза – щастието на нашите деца.

koleda-po-nikoe-breme-300x250

Не е нужно човек да е милионер, за да бъде Re: Дарител.

Колко трудно е да се лишим от малките, незначителни неща в битието си, които обаче биха променили коренно света на едно дете? И трудно ли е изобщо? Знаете ли, че само 10 лева, дарявани ежемесечно в продължение на една година, осигуряват 6 посещения при рехабилитатор на дете с увреждане или трудности в развитието?

Малките, но регулярни дарения могат да създадат стабилна и щастлива среда за всяко дете. В това са убедени много популярни лица, които подкрепят каузата и са се ангажирали да са посланици на кампанията.

Съмишленици и посланици на програмата Re:Дарител са: Ана Пападополу, Благой Цицелков, Георги Тошев, Захари Бахаров, Йоана Буковска, Йоанна Драгнева, Калин Вельов, Магдалена Малеева, Орлин Павлов и Сесил Каратанчева.

Фондация „За Нашите Деца“ вярва, че всяко дете трябва да получи шанс да расте в сигурна семейна среда, че когато са умножени, малките действия могат да доведат до големи промени в съдбите на стотици деца и семейства в нужда.

Всеки може да е част от общността RE:Дарител. Посетете страницата в сайта на фондацията Re:Дарител, избере опцията „Стани Re:Дарител“, сумата, която да дарявате ежемесечно и попълнете формата за контакт. 

Станете Re:Дарител и нека заедно преобразим света, в който живеем, като превърнем даряването в част от ежедневието ни.

koledni-pesni-prez-yuni_3

***
Фондация „За Нашите Деца“ вече 25 години неотлъчно следва своята мисия всяко дете да прекара първите и най-важни години от своя живот в семейна среда, а не в изолацията на социалните домове. Над 10 000 са децата и семействата, подкрепени от фондацията през този период.

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

1,290 преглеждания

Comments are closed.