Три медии и един психолог превръщат в пух и прах всеки родителски въпрос

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo
 
Древна латинска поговорка казва, че капката дълбае камъка не със сила, а с постоянство, но когато капките са три, нито един камък няма шанс да остане цял за дълго.
 
 

Ние от ПЪРВИТЕ СЕДЕМ, заедно с детското радио ФЕМИЛИ и радио FM+ в ролята на най-постоянните и добротворящи капки, ви каним чрез ефира на трите медии, да се свържете с психолога Галя Даскалова и да намерите компетентните отговори на всички онези въпроси, които често не ви оставят да заспите нощем и натрапчиво ви преследват в търсене на правилните отговори, свързани с душевния комфорт и емоционално здраве на малките и порасналите ни деца.

broadcasting

 

Съвместната ни рубрика стартира с намерението да сме ваши полезни помощници по нелекия път на родителството, а вие точно сега имате изключителната възможност да намерите отговор на всеки свой въпрос в позитивната компания на Галя Даскалова, магистър по детско-юношеска психология, но и сред приятната атмосфера на още много и интригуващи теми и отлично настроение, с каквито Първите седем, Радио Фемили и Радио FM+  ще имат грижата да ви зареждат.
Мили родители, имате възможността да ни изпращате своите предложения за теми, както и конкретните си въпроси на имейл office@purvite7.bg , а също и като лично съобщение във Фейсбук страницата на Първите седем. Отговорите ще можете да прочетете в сайта на Първите седем , а целите предавания ще чуете в ефира на Радио Фемили- www.radiofamily.bg. Най-любопитните казуси ще прозвучат и в предването “Евелина в страната на чудесата” по Радио FM+.

Очакваме ви и знаем, че ще бъде интересно, защото родителството – това е шареният свят на лабиринта, от чиито разклонения рядко успяваме да намерим изход сами, но който често сякаш и не искаме да откриваме, защото там се чувстваме уютно като в бащин дом.

Заповядайте и бъдете с нас, защото ние сме с вас!

Очакваме ви!

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

2,517 преглеждания

Comments are closed.