Този укенд в СЕРЕНДИПИТИ: Готварски английски, “Направи сам подарък” и Джаз за деца

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Този уикенд 5 и 6 декември в СЕРЕНДИПИТИ са се постарали децата да не скучаят нито за миг. Забавен готварски английски, арт ателиета, джаз за деца са само част от акцентитие.

Ето какво ще се случи събота, 5 декември:

cover event present_

–       10.30 – 12.00 – Ателие по готварски английски I cook English.  Децата ще приготват сами любимите и вкусни плетени питки със семена.

–     10.30 – 12.30 ч. – “СПЕЦИАЛЕН ПОДАРЪК” – арт ателиета. Даровити творци от различни арт и приложни работилници ще помогнат на Вас и Вашето дете да изработите своя любим специален подарък.

Ние в Серендипити вярваме, че всеки един момент, прекаран с децата, сам по себе си е подарък и се надяваме чрез артистите, които сме поканили, атмосферата и специалните техники, да успеем да Ви подарим едно наистина незабравимо и специално преживяване. И това да е нашият СПЕЦИАЛЕН ПОДАРЪК към всички участници. Към всички ВАС!

Участници и програма:

10.30 – 12.30 – Арт работилничка с Роза Колчакова – ангелчета от хартия и стирофом; коледни венци

10.30 – 11.15 – Направи си сам коледна картичка с техниката айрис фолдинг. Водещ Юлия Пъшкина, Арт работилница „ДВЕ РЪЧИЧКИ”.

В началото заниманието ще започне с игра с пръсти и движение, необходимо за концентрация, радвижване и подготовка към изработване на картичката.

11.30 – 12.15 – Направи си сам снежен човек от рециклирани материали. Водещ Юлия Пъшкина, Арт работилница „ДВЕ РЪЧИЧКИ”.

В началото на работилницита ще бъде разказана приказка с движения, необходима за концентрация и подготовка към творческия процес.

10.30 – 12.00 – Фантазии от глина – водещ Ваня Вълкова

Цена за едно ателие – между 10 и 15 лв:

Арт работилничка с Роза Колчакова – 15 лв;

Арт работилница „ДВЕ РЪЧИЧКИ” с Юлия Пъшкина – 10 лв;

Фантазии от глина с Ваня Вълкова – 15 лв;

За допълнителна информация и записване:

info@prostranstva.com, 0885 383 444

cover even jazz_5.12

НЕДЕЛЯ, 6 декември – 11-12.30 ч. Джаз за деца

Тази неделя, 6 декември, ще разберем кой от музикалните инструменти се пързаля, докато свири. За целта сме поканили Павлин Павлов – цугтромбонист на Софийската опера. Той ще ни върне сто години назад, когато са творили Кид Ори, Джак Тийгардън и Джакомо Пучини. Очаквайте много популярни диксиленд и рагтайм пиеси, суингирани оперни мелодии, както и любими зимни детски песни.

По традиция сцената е отворена за всички малки и големи импровизатори, микрофонът очаква новите ни солисти, а куфарите са заредени с най-различни екзотични перкусии.

Венци Благоев – тромпет

Димитър Благоев – китара

Димитър Карамфилов – контрабас

Стоил Иванов – барабани

Невена Григорова – перкусии

Със специалното участие на Павлин Павлов – цугтромбон.

Новото за това събитие, е и че небрежно и незабележимо в публиката ще се разхожда вдъхновена фотографка (а може и да не е само една:)) и още на място ще можете да си вземете снимка, направена по време на концерта, или да си направите допълнително няколко снимки на нашия коледен декор.

Вход за възрастни – 6 лв, за деца – 4 лв.

Не е необходимо предварително записване.

Събитието е подходящо за деца и пораснали деца от 0 до 99 г.:)

Още за Серендипити:

https://www.facebook.com/serendipity.prostranstva

http://www.prostranstva.com/

info@prostranstva.com; 0885 383 444

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

1,651 преглеждания

Comments are closed.