Театралният фестивал СОФИЯ МОНО 2021 стартира на 3 ЮНИ

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

 

с моноспектакъла на Николай Урумов – “Лалугер”

Мюзикълът “Алиса в огледалния свят” на Бон Бон e с нова дата – 7 юни

Единадесетото издание на фестивала СОФИЯ МОНО 2021 ще стартира на 3 ЮНИ, а не на 1 юни, както беше обявен първоначално. Промяната се налага поради лошата прогноза за времето днес. Така мюзикълът “Алиса в огледалния свят” на Бон Бон ще се премести и представи на нова дата – 7 юни, от 19:30 ч. в парка на Военна академия. Закупените билети ще важат без презаверка.

Tеатралният фестивал ще стартира официално на 3 ЮНИ с моноспектакъла на Николай Урумов – “Лалугер”, който е сред акцентите в програмата на събитието. Изигран над 200 пъти oт създаването си, прекрасният спектакъл в момента не може да се види никъде другаде и за радост на феновете ще се представи ексклузивно в рамките на СОФИЯ МОНО.

През целия месец юни в парка на Военна академия в София, в рамките на фестивала, ще бъдат представени едни от най-хубавите, любопитни и любими на публиката моноспектакли и малки театрални форми. Новият моноспектакъл на Камен Донев – “Лекция 3 Възгледите на един учител за силата на словото”, биографичният на Александра Сърчаджиева – “На живо” и „Мистериите на Траките“ на Драматичен театър “Любомир Кабакчиев” – Казанлък, са премиерните заглавия  тази година. В уютния парк на Военна академия, на открито, на специално построена сцена, ще се изявят още от най-обичаните от пубиликата актьори, сред които: Виктор Калев, Ненчо Илчев, Димитър Живков, Аня Пенчева, Мариан Бачев, Александър Кадиев, Тончо Токмакчиев, Кирил Ефремов, Яна Огнянова, Емануела Шкодрева, Васил Драганов, Кръстю Лафазанов и други. Децата от “Бон-Бон мюзик” ще представят не един, а два от вълшебните си мюзикъли, а по традиция ще има и кино вечер на открито с филм от програмата на Синелибри.

Всички събития (с изключение на детските) ще са с НАЧАЛЕН ЧАС 21:00 ч., а при влошаване на метеорологичната обстановка – можете да следите за актуална информация в събитието във фейсбук.

БИЛЕТИТЕ за спектаклите в програмата на фестивала се продават ексклузивно в мрежата на Ticketportal.bg и техните партньори (ОМВ, Booktrading, Office1Superstore, каса НДК и “Арена Армеец”), а цената им е от 10 до 50 лв. според датата и мястото.

В дните на фестивала, пред входа на Военна академия (бул. “Евлоги и Христо Георгиеви”), където е и входът към театралната сцена, ще има Мобилна билетна каса, която ще работи от 19:00 – до 21:30 ч.

Kamen_Donev_600_450

Вижте актуалната ПРОГРАМА на СОФИЯ МОНО 2021:

3 ЮНИ – ,,Лалугер“ – моноспектакъл Николай Урумов

5 ЮНИ – “Маргаритка” – детско представление от 18:00 ч.

6 ЮНИ – балетни спектакли на балет “Тиара” от 11:00 и 17:00 ч.

6 ЮНИ – ,,Закуска в Тифани „- киновечер

7 ЮНИ – „Алиса в Огледалния Свят“- мюзикъл за деца и с участието на децата от “Бон-Бон Мюзик” – от 19:30 ч. – нова дата

8 ЮНИ – “Жената е странно животно“ – моноспектакъл Яна Огнянова

10 ЮНИ – ПРЕМИЕРА -,,Лекция  3 за силата на словото“ – Камен Донев

11 ЮНИ – ,,Аз, досадникът“ – с Мариан Бачев, Александър Кадиев и други

13 ЮНИ – ПРЕМИЕРА – ,,Лекция  3 за силата на словото“ – Камен Донев

15 ЮНИ – ПРЕМИЕРА – ,,На живо“ – моноспектакъл Алекс Сърчаджиева

16 ЮНИ – ПРЕМИЕРА – „Мистериите на Траките“ – спектакъл на т-р „Любомир Кабакчиев“, гр. Казанлък

19 ЮНИ – ,,Преподавай трудно“ – моноспектакъл на Яна Огнянова

20 ЮНИ – “Тя, той и още двама трима” – с Аня Пенчева, Тончо Токмакчиев,   Александър Кадиев, Кирил Ефремов, Ненчо Илчев и Тихомир Благоев

21 ЮНИ – ,,Мъжка Задушница“ – моноспектакъл на Николай Урумов

22 ЮНИ – ,,Грамофонът” – моноспектакъл Виктор Калев

23 ЮНИ – “Котешката банда” – мюзикъл за деца с участието на децата от “Бон Бон мюзик” – от 19:30 ч.

28 ЮНИ – Магическият шоу-спектакъл на Ненчо Илчев – от 18:00 ч. – нова дата

29 ЮНИ – „Приятна жена в лоша компания“ – с участието нa Емануела Шкодрева, Павел Иванов, Васил Драганов и Кръстю Лафазанов

 2 ЮЛИ – ,,Живак“ – моноспектакъл на Димитър Живков – нова дата

Eдинадесетото издание на СОФИЯ МОНО 2021 през юни ще посрещне ценителите на театралното изкуство в едно от най-прекрасните и магични места за театър на открито – в парка на “Военна академия Г.С.Раковски”. При провеждане на събитието ще бъдат спазени всички мерки и препоръки във връзка с превенцията и борбата срещу COVID-19, както и процентното ограничение на допустимия брой зрители на спектаклите.

„Фестивалът е част от Календара на културните събития на Столична община за 2021 г.”.

.

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Публикувано в: Събития

795 преглеждания

Comments are closed.