Тагни приятел, помогни му да се отърве от досадния сърбеж

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

614px-x-346px-web-23_1a

Първите седем и La Roche те канят да участваш в една игра, в която не лично ти, а някой твой близък – роднина или приятел, когото много обичаш, ще спечели.

Как ще стане това?

На страницата ни във Фейсбук в коментар под споделената публикация, можеш да тагнеш свой близък, роднина или приятел, който би се зарадвал на един истински безценен продукт, какъвто е Lipikar Stick AP+, и който има нужда от средство против раздразнения и сърбеж по кожата на лицето и тялото.

Периодът, в който можеш да направиш това е от 8 до 15 декември 2017 г., включително.

Един от участниците в играта ще спечели Lipikar Stick AP+!

(Наградата е за този, когото сте тагнали.)

Lipikar Stick AP+ е продукт, специално създаден за много суха, податлива към раздразнения, сърбеж и екзема кожа на лицето и тялото. Това е първият продукт, който незабавно облекчава сърбежа и намалява лезиите на екземата. Формулата с висока толерантност е безопасна за всяка част на тялото, а удобната опаковка с джобен размер е лесна за използване дори от деца. Успокоява сърбежа веднага щом се появи и може да се употребява толкова често, колкото е необходимо. С негова помощ дори децата могат сами да се погрижат за раздразнената кожа.

Lipikar Stick AP+ мигновено успокоява раздразненията и сърбежа. Той е нежен и безопасен, което позволява да се използва дори при бебета, навършили 3 месеца.

Продуктът не съдържа консерванти, парабени, аромати, алкохол, оцветители и ланолин. Обогатен е с
масло от ший, което подхранва и подпомага възстановяването на бариерната функция на кожата.

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

1,856 преглеждания

Comments are closed.