Специалистите, на които имам доверие – 2018

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

pregnancy-stretch-mark (1)

За втора година Puls.bg провежда класацията „Специалистите, на които имам доверие“. Класацията има за цел да излъчи медици и родилни отделения в страната, които са спечелили доверието Ви при проследяване на бременността, раждането и грижите за рожбите Ви.

Класацията има 4 категории. Можете да гласувате за акушер-гинеколог, акушерка, педиатър/неонатолог и родилно отделение, чийто екип Ви е впечатлил с екипната си работа, отношение и стандарт на медицинско обслужване.

В класацията може да участва всеки родител с рожба до 3-годишна възраст, независимо в кое кътче на страната се е случило проследяването на бременността, раждането или се е осъществила/осъществява грижата за здравето му.

Можете да гласувате за акушер-гинеколог от едно медицинско заведение, акушерка, неонатолог или педиатър от други. Важното е да сте срещнали тези лица по време на бременността, раждането и медицинските грижи за децата Ви.

Не е задължително да гласувате непременно за 4-те категории, важното е номинацията да е израз на Вашата признателност!

Гласуването ще продължи до 14 март.

Титулярите по категории ще обявим и отличим на кратка церемония по време на организирания от Puls.bg Форум бременност и детско здраве, който тази година ще се поведе на 31 март – 1 април в София Ивент Център в столицата.

Трима от Вас ще спечелят награди, осигурени от партньорите ни от Philips Avent: 1 бр. комплект шишета Natural “Бъдещи таланти“; 1 бр. комплект Грижа за бебето; 1 бр. залъгалки Philips Avent Ultra Soft

*** На участника, който спечели наградата, организаторът осигурява служебна бележка, удостоверяваща стойността на наградата, във връзка с деклариране на доходите от парични и предметни награди, съгласно Закона за данъците върху доходите на физическите лица.

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

2 340 преглеждания

Comments are closed.