Спечелете безплатна покана за Мастър клас “През погледа на Монтесори” с Елена Тимошенко?

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Elena-TimoshencoЕлена Тимошенко е психолог, Монтесори преподавател (Seton Montessori Institute, Чикаго, САЩ, Montessori Institute Prague, Прага, Чехия), главен редактор на Монтесори списание, автор на книгите, „Чудото Монтесори“, „С Монтесори в кухнята“, автор на иновативни образователни проекти.

Тя е  автор на бестселъра „Чудото Монтесори“. В книгата си тя анализира опита на Монтесори училища в 18 страни по света, включително Холандия, Щатите, Германия, Италия, Китай, Тайван, Мексико, Корея, Чехия, Полша, Финландия, Беларус, Турция, Грузия и др.

На 14 и 15 октомври тя ще бъде в София, където ще се проведе Мастър клас  “През погледа на Монтесори”. Той е предназначен за родители на деца от 0 до 12 години, но и за всички, които имат интерес към Монтесори методите на възпитание. Всички присъстващи ще имат възможността да се включат в практически модули и наблюдения, пряко свързани с въпросите за възпитание и образование на децата без оценки, награди и наказания.

В Мастър класа на Елена Тимошенко са предвидени и много интересни дискусии и срещи.

Сега един от читателите на Първите седем има възможността да спечели безплатна покана за Мастър клас “През погледа на Монтесори” с Елена Тимошенко, ако отговори вярно на въпроса:

Кой е основният принцип на Метода Монтесори?

а) Независимост

б) Наблюдение

в) Следване на детето

г) Поправяне на грешките на детето

д) Подготвена среда

е) Попиващ ум

ж) Всичко изброено

Очакваме вашите отговори като лично съобщение във Фейсбук страницата на Първите седем до 30 септември 2017 г.

Желаем ви успех и достатъчно време, което да посветите на децата си!

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

2,087 преглеждания

Comments are closed.