Слънцезащитата в сезон на активно слънцегреене

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo
avatar[1]

Любимият сезон е в разгара си, а слънцето вдъхновява стила ни на живот, активността и настроението ни.

Как то да присъства в живота ни обаче, зависи от нас самите. Можем да имаме слънце на всяка цена, без да се замисляме за сигурността на кожата или отговорно, за да сме красиви, със здрава кожа и слънчево настроение.

Кожата вдъхнови BIODERMA да създаде слънцезащитната гама Photoderm с изключително сетивни текстури, която увеличава естествената защита на кожата.

Благодарение на уникалния патент Cellular Bioprotection® продуктите от гамата Photoderm активират естествените защитни механизми на кожата, като защитават ДНК на клетките, предпазват от фотостареене и поддържат имунитета на кожата. Освен вътрешната биологична защита, продуктите от серията Photoderm предоставят и ефективна външна защита чрез оптимално съотношение на UVA и UVB слънцезащитните филтри, висока UVB защита (SPF≥30) и 98% ефикасност 2 часа след нанасяне.

Photoderm KID

Иновативните текстури гарантират максимално удоволствие от употребата и равномерно разпределение на защитните филтри. В богата гама Photoderm ще намерите адаптирани продукти за нуждите на всеки тип проблемна кожа.

Детските слънцезащитни продукти Photoderm KID осигуряват максимална защита от вредните UV лъчи (SPF 50+/UVA 39) и клетъчна защита, благодарение на патента Cellular Bioprotection®. Съставката Пептид C, представляваща комбинация от 3 амино-киселини,  подсилва биологичната защита на клетъчното ДНК. Photoderm KID се предлага в три типа текстура – спрей, мляко и пяна.

Можете да се включите в съвместната игра на BIODERMA и Първите 7 и спечелете 10 продукта Photoderm KID Пяна SPF 50+ с иновативна текстура под формата на мека, топяща се пяна, който превръща предпазването на детската кожа в забавна и приятна игра и спомага за по-честото нанасяне и ефективна защита.

Бъдете сред първите, които ще тестват най-новите продукти на BIODERMA и участвайте в ексклузивни кампании. Присъединете се към CLUB BIODERMA и печелете страхотни награди.

950-200-2

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

1,847 преглеждания

Comments are closed.