Слънцето идва с Weleda: Спечелете слънцезащитен продукт за нежната кожа на вашето слънчице

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

weledahippo_editoriallarge-(1)

Всички обичаме слънцето! В студените месеци, когато лъчите му са нежни и ласкави, а още повече през пролетта и лятото, когато засиява ярко и ни радва повече часове в денонощието.

Също като нас, бебетата и малките деца обичат да са на открито и на слънце, но слънчевите лъчи могат да причинят и вреди, особено на нежната детска кожа, ако тя не е защитена. Кожата на бебетата и децата не е като тази на възрастните. До 12-годишна възраст кожата е по-деликатна, защото епидермисът е по-тънък и естествените защитни механизми не са напълно развити. Младата кожа също така съдържа по-малко меланин и се нуждае от добра хидратация, за да бъде здрава. Използвайки цялото това познание, Weleda създаде слънцезащитна грижа, която изцяло отговаря на нуждите на кожата на малките деца.

С огромна грижа и именно за онези дни в годината, когато слънцето напомня по-настоятелно за себе си, е новата слънцезащитна серия продукти Weleda , които активират своето действие още с първото докосване на слънчевите лъчи до кожата. Висококачествените натурални текстури без наночастици и минерални UV-филтри защитават деликатната детска кожа от влиянието на вредните UV-лъчи, а органичните масла от кокосов орех и слънчоглед я хидратират и подхранват. Продуктите са изключително толерантни към всеки тип кожа, дори и към най-чувствителната.

*Слънцезащитният лосион с еделвайс за чувствителна кожа SPF 50 е продукт, подходящ за бебета и деца и осигурява висока UV защита веднага след нанасяне. Той е водоустойчив, без аромат и с нежна текстура. Съдържа екстракт от еделвайс, който е естествен антиоксидант, а слънчогледово и кокосово масло подхранват и подобряват бариерната функция на кожата.

*Слънцезащитният лосион с еделвайс за чувствителна кожа SPF 30 също е подходящ за бебета и деца и осигурява висока UV защита веднага след нанасяне. Кремът хидратира и подхранва кожата. Освен екстракт от еделвайс, слънчогледово и кокосово масло той е обогатен и с масло от шеа, което прави кожата копринено гладка и мека.

weledahippo_editoriallarge600

Продуктите на Weleda притежават сертификат за натурална и органична козметика Natrue. Те са подходящи за вегани и вегетарианци и хора с непоносимост към глутен. Не съдържат консерванти, изкуствени оцветители, аромати и суровини от минерални масла.

Сега петима наши читатели имат възможността да спечелят продукт на Weleda, ако отговорят правилно на следния въпрос:

Какво съдържа Слънцезащитният лосион с еделвайс за чувствителна кожа SPF 30, което Слънцезащитният лосион с еделвайс за чувствителна кожа SPF 50 не съдържа.

а)  кокосово масло

б) масло от шеа

в)  слънчогледово масло

Очакваме вашите отговори като лично съобщение в страницата на Първите седем във Фейсбук или на имейл office@purvite7.bg от  20 до 31 март 2018 г. включително.

Името на печелившия ще бъде обявено на 2 април 2018 г. в сайта на Първите седем във Фейсбук страницата ни.

Желаем ви пролетно настроение, здраве и много слънчеви моменти!

***

Weleda е в хармония с човека и природата! Тя е създадена през 1921 г. като фармацевтична лаборатория със собствена градина за медицински растения, а днес компанията се е превърнала във водещ световен производител на холистична натурална козметика, както и фармацевтични лекарства за антропософска терапия.

weledahippo_editoriallarge

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

1,851 преглеждания

Comments are closed.