СКОРПИОН 23 октомври – 21 ноември

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

skorpion

Детето Скорпион

Определено детето Скорпион през настоящия период ще бъде съпътствано от късмет. Дали ще си намери стотинки на дивана вкъщи или сред количките в хипермаркета, няма значение, но определено това е време, в което детето Стрелец може да научи много за стойността на парите и как те могат да се инвестират. Ако то е спестявало през последните месеци, сега е моментът да му позволите да направи мечтаната покупка.  Дори можете да го подпомогнете в някаква малка сума, ако се налага, което също би било част от урока.

Детето Скорпион може да се нуждае малко повече от вашата подкрепа през тази седмица. Възможно е да търси повече прегръдки и нежност. Не се изненадвайте, ако се опита да ви помогне да се успокоите в стресова ситуация, нищо, че е само дете.

Детето Скорпион ще се радва на водните спортове в този период, поощрете го да пробва нещо ново – като гребане, например.  Ако можете да планирате ваканцията около вода това лято, Скорпионът ще бъде неизмеримо щастлив.

Бебето Скорпион също ще се радва на плажове и басейни. Сега е моментът дребосъкът да бъде научен да плува с мама или тате. Не пропускайте да давате достатъчно течности на бебето Скорпион, особено тази седмица, която се очаква да е доста гореща.

Майката Скорпион

Преизпълнена сте с идеи и амбиция по отношение на вашето семейство – нова къща, семейна почивка или спестовен влог за университета на детето ви. Възможно е да установите, че ресурсите ви са ограничени, тогава е добре да направите преоценка на финансите в семейството и да префокусирате инвестициите и финансовите си планове. Нещата, които правите сега могат да имат значително въздействие върху крайния резултат до края на годината.

Физически сте добре, но се нуждаете от повече вода, не я забравяйте. Наблегнете на плодовете и зеленчуците в менюто си, най-вече на диня и краставици.

Ако бъдещата майка Скорпион до момента не е споделяла плановете си, сега настъпва времето за това. Сега е моментът за дългосрочни инвестиции. Не забравяйте да проверите как стоят нещата с обезщетенията ви за раждане и майчинство, за да сте сигурна, че няма да се появят пречки, които биха ви лишили от тях.

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

1,639 преглеждания

Comments are closed.