Силата на серамидите – природни молекули, които поддържат хидратацията на кожата

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

  

Благодарение на уникалната комбинация от дерматологични съставки и патентована технология за поетапното им доставяне в кожата, продуктите на CeraVe, съдържащи ключовите компоненти серамиди и способност за дълготрайна хидратация, представляват спасение за сухата кожа. Ефективната комбинация присъства във формулите както на хидратиращия крем CeraVe, така и на хидратиращия лосион CeraVe, които със сигурност ще станат ваши фаворити тази зима.

 cerave_600

Идват по-студени дни, а с тях и нуждата да се грижим по-добре за кожата си. Скрита под слоеве дрехи, тя често може да стане суха и раздразнена. Този период от годината е специално предизвикателство за хората със суха и чувствителна кожа – те обикновено се лутат дълго време в търсене на подходящия продукт, който ефективно да облекчи усещането за стягане и парене. Тяхното търсене обикновено приключва, когато успеят да открият серамидите.

Серамидите са нещо повече от съставка в козметичен продукт – те съставляват до 50% от естествената липидна мембрана на кожата ни и са отговорни за задържане на хидратацията и повишаване на устойчивостта към външни влияния. В същото време те са ключова съставка във всички продукти на CeraVe, включително хидратиращата грижа за лице и тяло, която осигурява дори на много сухата кожа така необходимата хидратация.

CERAVE: ДЕРМАТОЛОГИЧНА ГРИЖА

Серамидите за кожата са това, което е витамин С за имунитета или калцият за костите. Те укрепват кожата, като ѝ помагат да се защитава от външни агресори като UV лъчи и замърсяване. Ето защо ще ги намерите във всеки един от нашите продукти. “Ако си представите кожата като тухлена стена, то тухлите представляват кожните клетки, а серамидите са цимента, който ги свързва. Ако тя е повредена, цялата структура е застрашена“, твърди Пенелопе Жиро, глобален изпълнителен директор на CeraVe. Убедете се в силата на серамидите и ще видите как хидратиращият крем и хидратиращият лосион CeraVe ще станат ваши любимци за всички сезони.

Продуктите на CeraVe са разработени в сътрудничество с дерматолози, които създадоха най-доброто – комбинация от три основни серамида 1, 3 и 6-II, които могат да бъдат открити в нашата кожа. Освен това, благодарение на уникалната патентована технология MVE® за поетапно освобождаване на активните съставки, продуктите осигуряват продължителна хидратация през целия ден, без да омазняват излишно. Това ги отличава от голям брой продукти, които или имат краткотраен ефект, или оставят неприятен филм, който се забелязва върху дрехите.

Благодарение на некомедоногенната и хипоалергенна формула без парфюм, CeraVe хидратиращ крем осигурява целодневна хидратация. Той е специално разработен за суха към много суха и чувствителна кожа, а също така е подходящ и за хора, предразположени към атопия. Освен серамиди, съдържа и хиалуронова киселина, съставка, необходима за поддържане на бариерната функция на кожата и задържане на влагата.

Лекият хидратиращ лосион за лице и тяло CeraVe е предназначен за любителите на леките и флуидни текстури, но имащи суха и много суха кожа, склонна към атопия. Той е без парфюм, некомедоногенен и не дразни. В допълнение към серамидите, този продукт съдържа и хиалуронова киселина, която допълнително помага за хидратиране на кожата.

Една от честите причини за сухота на кожата е ежедневното къпане със сапуни или гелове, които нямат подходяща pH стойност, което води до загуба на мастни компоненти от защитния ни слой. Препоръчва се използването на хидратиращия крем или лекия хидратиращ лосион CeraVe, в комбинация с почистващите продукти CeraVe, подходящи за този тип кожа.

КАК СЕРАМИДИТЕ ПОДДЪРЖАТ ХИДРАТАЦИЯТА НА КОЖАТА?

Поддържането на мека, кадифена и добре хидратирана кожа през цялата година, без неприятно усещане за стягане и сърбеж, никога не е било по-лесно. Продуктите със серамиди са най-добрият начин за запазване на бариерната функция на кожата и предотвратяване на кожни проблеми, които могат да възникнат, когато тя е увредена.

Кремовете и лосионите на CeraVe за лице и тяло са обогатени и с други естествени съставки като ниацинамид (витамин В3), салицилова и хиалуронова киселина, които допълнително допринасят за ефективността на продуктите. Когато благодарение на серамидите защитната бариера е възстановена, хидратиращите свойства на хиалуроновата киселина действат по-дълго. Здравословната защитна бариера помага да се запази влагата в кожата, докато замърсяванията остават извън нея.

Ако все още не сте опитали козметика на основата на серамиди, която е подходяща за всички типове кожа, както за лице, така и за тяло, вижте защо продуктите на CeraVe са препоръка номер едно на водещите списания за красота и влиятелни лица по света. Дерматолозите са намерили решение на проблема със сухата, раздразнена кожа, а от вас зависи винаги да се грижите правилно за нея, особено през зимните месеци.

Moisturizers_Hero_226_350Повече информация за продуктите на CeraVe за лице и тяло може да намерите на официалния сайт на CeraVe.                                      

 CeraVe Хидратиращ крем 177 мл, препоръчителна цена в аптеките: 20,90 лв.

CeraVe Хидратиращ крем 340 мл, препоръчителна цена в аптеките: 29,20 лв.

CeraVe Хидратиращ лосион 236 мл, препоръчителна цена в аптеките: 24 лв.

CeraVe Хидратиращ лосион 473 мл, препоръчителна цена в аптеките: 29,20 лв

 

Относно CeraVe

Продуктите CeraVe са разработени от експертен екип водещи американски дерматолози, ръководен от Том Алисън.

Историята започва през 2005 г., след като екипът забелязва, че много кожни заболявания като акне, екзема, псориазис и суха кожа имат една обща отправна точка: увредената естествена кожна бариера. Днес CeraVe предлага пълна гама продукти за грижа за кожата, които съдържат три основни серамида и революционната MVE технология за поетапно освобождаване на активните съставки, за дълготраен ефект.

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Posted in: Находка

Етикети:

18,963 преглеждания

Comments are closed.