Съхранете качествата на млякото с Tetra Brik Edge

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

3_Left

Всички майки искат най-доброто за децата си. А най-доброто за млякото е възможността да предпазим хранителните свойства и витамините, които съдържа. Неочаквано за някои, един от най-вредните за млякото фактори е именно слънчевата светлина, която може да намали важните му хранителни качества. Няма нищо по-хубаво от това, децата ни да растат щастливи под слънчевите лъчи, но нека защитим от тях млякото, което им даваме.

Затова Tetra Pak ®, компанията, чийто слоган е „Запазва доброто” представя нова картонена опаковка – Tetra Brik Edge. С характерна разпознаваема форма, по-голям отвор и връх под ъгъл, тя осигурява повече удобство и по-добро потребителско преживяване. Но най-важното предимство е непрозрачната картонена опаковка, която предпазва от пряката слънчева светлина и въздуха, и така съхранява ценните съставки в продуктите. Това означава запазване на витамините и всички останали характеристики на храните, които са неизменно важни за доброто здраве на децата. Разбира се, причината за това високо качество на съхранение на продуктите в опаковките се дължи на материалите, които я изграждат – както останалите продукти на Тетра Пак, новата опаковка се състои от няколко защитни слоя.

Верея на ОМК е брандът в България, който в момента се възползва от предимствата на опаковката Tetra Brik Edge. Прясното мляко Верея е добре защитено, а символът на тази защита е още по-лесно разпознаваем по рафтовете в магазините.

„Срещаме се с все по-нарастващи нужди на потребителите от качествена и здравословна храна. Смятам, че това е изключително позитивно развитие, защото носи ползи за всички – потребители и компании. И затова въвеждането на Tetra Brik Edge опаковката е голяма крачка напред и ние имаме възможност да извлечем всички ползи от това” – отбелязват от ОМК.

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

1,480 преглеждания

Comments are closed.