Семинар за родители: как децата да слушат и възприемат с лекота (конкурс)

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Academia-za-dobri-obnoski-subitite-prevu

За всички, които търсят ефективни решения как да бъдат добри родители е предстоящият семинар от поредицата „Родители в лабиринт“. Той е първият, който ще даде ефективни решения как да възпитаваме в децата дисциплина и уважение към правилата и в същото време им даваме свободата и простора да се развиват.

Решението е “Концепцията за гъвкавата дисциплина”! Това е иновативен модул от умения, ексклузивно разработен от специалиста по добри обноски Невена Басарова-Дичева, в резултат на натрупан значителен опит в обучението и развитието на деца.

На семинара ще се обсъжда и темата за това как децата да възприемат по-добре онова, което им казваме. И да правят това с готовност! Защото именно  в това е най-добрият път към устойчивото възпитание.

Лекторът Невена Басарова-Дичева е водещ и обичан специалист по добри обноски за деца.

Повече информация и записване – ТУК

 

Сега ПЪРВИТЕ СЕДЕМ и Академия за Добри Обноски ви предоставят възможността да посетите семинара безплатно, като спечелите една от двете двойни покани.

За целта е необходимо да отговорите вярно на въпроса:

“На коя дата ще се проведе предстоящият семинар от поредицата „Родители в лабиринт“?

Отговорите си изпращайте като лично съобщение във ФБ страницата на Първите седем от 26 до 28 май 2017 г. включително, като не забравяте да посочите данни за контакт и телефон за връзка. Имената на спечелилите ще бъдат обявени на 29 май в 10:00 часа.

Желаем ви успех и пълен със светли емоции уикенд.

 

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

2,583 преглеждания

Comments are closed.