Семейна идилия с цели двадесет зъба

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

biberschatz_600_338

Мечтаехме за дете близо 6 години и когато щастието ни се усмихна, ние бяхме опиянени от възбуда и нетърпение. Имах една прекрасна и лека бременност, тръпнахме в очакване.

В родилното отделение, когато се появи Кристиан и изплака, Павел беше до главата ми и двамата го видяхме заедно за първи път, едновременно. Не зная кой беше по-шашардисан, дребният, аз, а Павел единствено успя да обели „Шаци има твоите устни“. Това разбира се не е вярно, но ако той беше казал нещо по-различно вероятно щях да му извия врата в този красив и голям за нас момент.

По реда на нещата ние започнахме да минаваме първите стъпки заедно, фаза по фаза. Смяхме се на първото къпане и груповата ни некадърност, независимо от факта че и двамата слушахме внимателно на курса за родители. Кърменето, приспиването, колики, всичко беше прекрасно. Детето си спеше щастливо, гласът му почти не се чуваше, а аз изгледах за три месеца една дузина сериали.

Всички първи малки постижения, стъпчиците, които вървяхме заедно тримата бяха в синхрон и безкрайно лесни. Лесни и забавни, докато не започнаха да излизат зъбите и нещата загрубяха. Крис си остана същото златно дете, но малко пообострен, къпеше се в лиги (както сестра ми казва „жива вода“) и гризеше всичко, до което можеше да се докопа. Сърбяха го венците и му беше много дискомфортно. Дългият и дълбок сън изчезна и ние започнахме да търсим начини да му помогнем и облекчим симптомите.

Ходихме и двамата като зомбита от недоспиване и искахме по-бързо да мине тази фаза на чудесата и за това дните ни минаваха в дълги разходки навън, бебеносехме Крис, а той спеше гушнат или гризеше силиконови гризалки. Доста добре ни се получаваше, докато той не проходи и изведнъж всички камъчета и пръчици трябваше да бъдат разгледани от близо, най-хубавите се прибираха с нас в къщи.

Благодарение на многото безсънни нощи и неволите през тази фаза, огромният стремеж да помогнем на нашия малък наследник, бленувани мигове на спокойствие и тишина, ние успяхме да реализираме две нови мечти. Аз свалих 10-тина излишни килограма, трупани грижливо през годините, и тримата стартирахме нов бранд гризалки.

Biberschatz е комбинация от двете немски думи „бобър“ и „съкровище“. Вдъхновението дойде от нашия син, който оставяше следи точно като бобър по всичко, което успяваше да нагризе докато имаше само 4 млечни зъбчета.

Нашите продукти са направени от 100% хипоалергичен силикон, без Бисфенол A , фталати, отговарят на EU изискванията за безопасност и са идеални за дъвчене и чешене на сърбящите венци. Това не само облекчава болката, но и спомага за по-бързото пробиване на млечните зъбки, както и за развиване на сетивните органи чрез различните цветове, форми и текстура.

Може да научите повече за нашите продукти на www.biberschatz.com

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

1,471 преглеждания

Comments are closed.