„Сбъдни мечтата ми – нарисувай и дари картичка за SOS Детски селища“

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

SOS Детски селища България  стартира кампания

Сбъдни мечтата ми – нарисувай и дари картичка за SOS Детски селища“

SOS detski selishta

SOS Детски селища България с подкрепата на  Sofia Ring Mall стартират  „Сбъдни мечтата ми – нарисувай и дари картичка за SOS Детски селища“ – поредица от инициативи, които ще се случват в периода от 6 до 23 декември на територията на търговският център, като през тези 18 дни ще осигури пространство за сбъдване на детските мечти – мечтите на деца, които искат да помогнат на други деца, които мечтаят за обич и семейство.

Посетителите ще видят в какво се превръщат мечтите, когато деца помагат на деца. Всеки делничен ден в този период класове от различни софийски училища ще рисуват в мола своите мечти върху предварително отпечатани картички, които после ще изложат на специална стена на мечтите. Всеки желаещ да получи картичка от стената на мечтите може да го стори срещу символична сума по свое желание, която ще остави в касичка на SOS Детски селища България. През почивните дни в мола децата ги очакват вдъхновяващи концерти, които ще бъдат изненада.

Очакваме Ви в неделя – 6 декември на адрес ул. „Околовръстен път“ 214,1434 София,България, Sofia Ring Mall.

Повече за SOS Детски селища

Като най-голямата частна международна организация за закрила и работа с деца, SOS Детски селища осигурява възможно най-качествени грижи и подхожда с уважение и обич към всяко едно дете. В продължение на четвърт век Сдружението в България осигурява семейство и здравословна среда за развитието и израстването на лишени от родителска грижа деца и такива, които са в риск да бъдат разделени от своите родители. Чрез своите интегрирани програми „SOS Детско селище“ в двете локации София-Перник и В.Търново-Габрово-Трявна Организацията предлага семеен тип грижа и подкрепа на семейството.

Целият спектър от дейности и услуги на SOS Детски селища България показва активния ангажимент на организацията към децата като най-ценния капитал на едно общество. За 25 години Сдружението е помогнало на повече от 450 деца да получат семейна грижа и подкрепа, както е съдействало и на над 200 младежи за получаване на образование и намиране на работа. Чрез програмите за подкрепа на семейството до момента са били подкрепени над 5 000 деца в семействата си.

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

2,501 преглеждания

Comments are closed.