Самотен баща прави прически на дъщеря си и дава уроци

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

bashta_dushterq_pricheski
Самотен баща прави удивителни прически на дъщеря си. Нещо повече-американецът Филип Моргис толкова се е специализирал, че дава уроци на други татковци.

В специални класове той учи родителите как да се справят с косите и ноктите на дъщерите си, като в заниманията се включват дори и дядовци.

Съпругата на Филип почината, когато дъщеря им Ема била само на годинка. Тогава той поел всичките грижи около детето, включително и прическите му. „Мога да си спомня колко невеж се почувствах, когато за първи път започнах да правя косата на Ема”, споделя той. Неочаквано бързо преминал от сресването и поставянето на фиби към удивителни плитки и кокове.

„С течение на времето научих много неща, които правят живота по-лесен за двама ни. Тогава направих група, която обучавам”, разказва таткото.

По време на курсовете представя различни техники за сплитане на детската коса, както и основни грижи за нея. „Известно е вече, че участието на бащата във възпитанието и развитието на детето е изключително важно”, категоричен е Филип.

Според него поддръжката на косата и ноктите е важна част от живота на всеки. „Правенето на косата на дъщерите ви е друг начин да ви свърже още по-дълбоко от другите дейности”, съветва той татковците, които обучава.

Интересното е, че уроците му са напълно безплатни, защото отношенията между родители и деца нямат цена.

по информация на dariknews.bg

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

4,148 преглеждания

Comments are closed.