С Back to School на H&M отново в час

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Новата детска колекция на H&M Back to School следва игривия детски дух, в съчетание с пъстрите цветове на есента, удобството и практичността.Ще ви се прииска отново да се върнете в училище, а цените ще ви изненадат приятно.

По-малко от месец преди началото на новата учебна година винаги гостоприемните и пълни с очарователни изненади магазини на H&M са готови да посрещнат своите клиенти, но в края на август най-вече малките си гости, за които са приготвили неустоими сезонни предложения.

Всички те могат са се видят и поръчат и онлайн, но какво по-хубаво от това да използвате топлите летни дни, за подготовката на завръщането в училище.

Новата колекция на H&M изцяло е издържана в игривия детски дух и е изпълнена в пъстрите цветове на есента. Тя предлага изключително удобни и практични детски дрехи на възможно на-добрата цена по категорично устойчив начин.

Не случайно наречена Back to School, колекцията включва облекла за деца в училищна възраст, но категорично подходяща не само за училище, но и за свободното време изпълнено с игри и забавления.

Акцентите за всички модели са ярките цветовете, наситените нюанси на жълтото, принтовете с цифри. Не липсва и винаги актуалната комбинация в черно- бяло.

За момиченцата предложенията са свежи и игриви, колекцията включва клинове с весели щампи, полички туту с тюл, закачливи аксесоари с цветя и животинки, раници с анималистични форми.

За момчета моделите са издържани в типичния градски стил, най-вече благодарение на изобилието от аксесоари – раници, шапки с козирки, гуменки.

Материите в колекцията H&M Back to School са специално подбрани, за да са подходящи за деца. Дрехите са изработени от естествени и устойчиви материали като вълна, органичен и рециклиран памук, Tencel®.

От 27 август, за да отбележи старта на новата учебна година, H&M предлага изключително добри цени за новата детска колекция Back to School.

Родителите, които харесват марката и са й се доверили с годините, ще могат да закупят за своите малки и по-големи ученици комбинация от блуза и панталон на цена от 17,99 лв. за размери 92 – 140, и за 24,99 лв. за по-големите размери: 134 – 170.

Предложението от 17,99 лв. е валидно и за бебешките дрешки.

Колекцията е налична и на hm.com, откъдето можете да си напазарувате онлайн.

Промоциите обаче са активни само на място в магазините на H&M.

HM_Back to school 2015

HM_Back to school 2015 (2)

HM_Back to school 2015 (3)

HM_Back to school 2015 (4)

HM_Back to school 2015 (5)


FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

3,482 преглеждания

Comments are closed.