• No categories

Ред в детската стая? Мисия възможна!

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Няма жена, която да не изпада в тих или не толкова тих ужас, когато влезе в детската стая, където от засада я очакват опасни за здравето заплахи, необясними интериорни решения и чорапи – чисти и не, на всеки сантиметър.

Да, стаята на пре-тийнейджъра изглежда като бойно поле. Гледате, без да можете да си отговорите на въпроса: “Къде се дяна уютната и сладка бебешка стая на вашето малко дете и кое е това тук пред вас, което ви гледа лошо всеки път, когато се опитате да приберете нещо в шкафа или гардероба.”

Ножици и пергели по пода дебнат от засада, за да жигосат чисто новите ви чехли, които си купихте, за да препречите пътя на моливи, химикалки и острилки към петите ви. В калъфките на възглавниците, необяснимо как, но почти очаквано намирате безпризорни чорапи, никога в двойка, а на бюрото се е настанила мис празна закачалка, и, разбира се, подлите пастели, които се разпрашават само с едно докосване по светлия някога килим, който изглежда сякаш лично е участвал във Фестивала на цветовете.

Предлагаме ви няколко практични идеи как да се справите със “симпатичния” за някои “творчески безпорядък” в детската стая, без съществено да го нарушите, но и без остава под риск нечие здраве.

Те са лесно изпълними, с материали, които ще намерите в мазето или в килера и спокойно можете да ги възложите за изпълнение на същите подрастващи типажи. Може пък да им харесат дни преди началото на учебната година и голямото пазаруване за нея. Всички с изненада ще откриете колко много пособия и принадлежности можете да отметнете от списъка с предстоящи покупки.

detska-staya-chorapi

detska-staya-kartini.jpg

detska-staya-posobiya.jpg

 

molivarnici

 

pasteli-podredena-staya

podredena-staya-burkani

Снимки: www.adme.ru
Текст: www.purvite7.bg

 

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

4,999 преглеждания

Comments are closed.