„Реактивните момичета“ вдъхновиха британската дизайнерка Кейти Иъри за първата й изцяло дамска колекция

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Оригиналната колекция беше представена по време на Лондонската седмица на модата. Тя се състои от 15 части и символизира женската сила, равноправие и разнообразие.

reactivni-momicheta1

Посланиците на женската сила на Cartoon NetworkРеактивните момичета вдъхновиха лондонската модна дизайнерка Кейти Иъри за първата й изцяло дамска колекция. Тя беше представена ексклузивно в навечерието на седмицата на модата в Лондон. Шоуто отдаде почит на женската сила с изцяло „реактивен“ сценичен фон и женски скейтбордистки отряд.

Колекцията от 15 части „Реактивните момичета“ включва топове, блузони, рокли и панталони, както и гама „mini-me“ за силни жени и амбициозни момичета. Колекцията ще бъде  налична по-късно тази година в избрани магазини и бутици в цяла Европа, Северна Америка и Азия. За да подкрепи старта, Иъри създава специални дисплеи и концепции за прозорци за търговците на дребно.

Първите стъпки на дизайнерката на изцяло женска територия съвпадат с 20-годишния юбилей на „Реактивните момичета“, който почита глобалния феномен и неговото послание за овластяване на жените.

„Реактивните момичета“ и Кейти Иъри са в перфектна симбиоза и споделят смел визуален стил и непоколебима ангажираност да празнуват разнообразието, самоизразяването и равноправието“, обяснява Джоан Броудфийлд, вицепрезидент на Cartoon Network Enterprises EMEA.

Самата Кейти Иъри сподели: „Аз съм голям фен на Реактивките и бях толкова развълнувана, че съм партньор на Cartoon Network за моята дебютна колекция дамски дрехи в Лондонската седмица на модата. Исках да вкарам трите супергероини със себе си в нова ера на женско овластяване. Моята колекция празнува разнообразието и разбива стереотипите за социалните роли на половете. Тя е комбинация от уникални принтове с луксозни материали – символ на смелост и грация. Надявам се колекцията ми наистина да вдъхнови ново поколение млади жени да се чувстват силни.“

reactivni-momicheta2

***

 Cartoon Network EMEA

Cartoon Network е обичан от всички канал, фокусиран основно върху момчешката, но харесван и от момичешката аудитория заради своите комедийни и приключенски предавания. Програмата и съдържанието третират теми, които са близки до децата – хумор, приятелство, въображение, екшън и приключения. Cartoon Network е насочен към момчета и момичета на възраст 6–-12 г. и чрез разнообразното си и световно успешно съдържание цели да ги предизвиква да бъдат самите себе си. В програмата на канала се открояват анимационни комедии като „Невероятният свят на Гъмбол“, „Време за приключения“, „Парк шоу“, „Кларънс“, „Стивън Вселенски“, „Чичо дядко“, както и превърналите се в класика екшън поредици „Бен 10: Омнивърс“ и „Малки титани: В готовност!“

От старта си като паневропейски канал през 1993 г. до момента Cartoon Network е локализирал услугите си в Европа, Средния Изток и Африка, където „говори“ 19 езика и „влиза“ в повече от 142 милиона домове в над 70 държави. Cartoon Network предлага забавление и чрез своя отличаван с награди уебсайт, както и чрез игри, видео при поискване, мобилни приложения и огромно разнообразие от лицензи и рекламни артикули. Cartoon Network е търговска марка, собственост на Turner Broadcasting System International, Inc. – подразделение на Turner Broadcasting System, Inc. (TBS) – една компания на Time Warner.

 

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

1,313 преглеждания

Comments are closed.