Ранно детско развитие – безплатно обучение

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

ObuchenieRannoDetskoRazvitie_FZND-_600

На 23 ноември 2018 (петък) фондация „За Нашите Деца“ организира безплатно обучение на тема „Ранно детско развитие“. Гост-лектор на обучението е Петя Йорданова, водещ специалист по „Психология на развитието“ от университета във Вюрцбург, Германия. Г-жа Йорданов работи от 2007 г.  с деца и младежи от аутистичния спектър в единствения специализиран за това общински център в гр. София. Сред професионалните й интереси са в ранно детско развитие, нарушения и превенцията им.

Обучението ще се фокусира върху развитието на най-малките (от 0 до 7 г.) и ще бъдат разгледани ключови умения на децата през различните възрастови етапи, ще се обърне внимание на тревожните знаци в развитието на детето и как родителите да ги разпознават и да реагират при определено тревожно поведение, както и как те да се справят с възрастовите кризи при децата. То ще бъде динамично с много примери и практически насоки, които родителите могат да прилагат в ежедневната грижа за децата.

Ако темата ви интересува, можете да се включите в събитието на 23 ноември. То ще се проведе в Център за обществена подкрепа „Св. София“ на фондация “За Нашите Деца“ от 9 ч. до 13 ч. .

Събитието е безплатно, но е необходимо да потвърдите присъствието си на телефон 0882516103 или е-mail: dobroslava@detebg.org.

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

1,311 преглеждания

Comments are closed.