Ранно чуждоезиково обучение по метода на Хелен Дорон

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

helen doron kursove

От 26 септември 2012 в Център”Естествени идеи” стартираха курсове за ранно чуждоезиково обучение по метода на Хелен Дорон.

Какво представлява методът?

Методът “Хелен Дорон” е разработен и внедрен от лингвиската Хелен Дорон през 1985 г. Тази уникална методология позволява на децата да учат английски още от бебешка възраст по същия начин, по който учат и мачиния си език – чрез повторно слушане, похвала и насърчение. Хелен Дорон получава вдъхновение за метода, когато 4-годишната й дъщеря се научава да свири на цигулка по метода на д-р Сузуки. Той нарича своя метод “подхода на майчиния език” и учи децата да свирят на цигулка по слух, преди да започнат да четат ноти.

Днес системата Helen Doron English предлага различни курсове по английски за деца от 3 месеца до тинейджърска възраст. Милиони деца са научили английски с този метод, който преподава разговорния език чрез игри, истории, драматизации, флашкарти, оригинални песни и музика. Обучението на по-големите деца включва и четене, писане и граматика. Ученето е бързо, забавно и естествено и подготвя учениците за международни изпити и тестове за определяне на ниво. 

Baby’s Best Start

Курсът Baby’s Best Start е предназначен за бебета от 3 до 22 месеца. Родители или гледачи участват в курса заедно с децата. Всички се забавляват, учат английски песни, стихчета и игри. Работи се върху цялостното развитие на децата.

С Baby’s Best Start бебетата научават над 550 думи чрез забавни дейности и песни, придружени от стимули за емоционалното, когнитивното, сетивното и физическото развитие. Любовта към езика и самочувствието остават за цял живот.

English for Infants

English for Infants е за деца от 2 до 4 години. Подходящ е за начинаещи и за деца преминали Baby’s Best Start.

С този курс децата научават над 300 думи и основните структури на английските изречения. Това става с помошта на 18 песни и различни игри на английски. Децата чуват различни музикални стилове и участват в много дейности, които развиват когнитивните им умения и любовта към ученето на английски.

 

Повече за курсовете, условията, цените и водещите, може да разберете тук:

estestveni idei - logo  Център Естествени идеи
  http://www.estestveni-idei.com

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Posted in: Места

3,708 преглеждания

Comments are closed.