Първата Коледа на моето бебе (конкурс)

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo
purvata_koleda_na_moeto_bebe2

Зададе ли се декември, пълен с празници и увенчан от мигащи светлинки, трептящи украси, сладки изкушения и аромат на меденки, задължително ефира се изпълва и със снимки на бебета с еленски рогца, с червени шапки и звънчета по пантофките.

ПЪРВИТЕ СЕДЕМ и bebe.bg ви предлагат да излезете от стереотипа и тази година да направите най-щурите, необичайни и неочаквано добри фотографии на своите деца тази Коледа.

Вероятно ще ни попитате защо да го правите.  Ето нашите 7 причини:

1.       Защото у дома си имате мъник, роден в последната година.

2.       Защото от години не е имало толкова топъл и слънчев декември, което е предпоставка за необичайни хрумки.

3.       Защото искате да спечелите една от нашите награди, предоставени от baby.bg.

4.       Защото и на вас традиционните идеи за „просто още една снимка за спомен“  по Коледа са ви дошли до гуша.

5.       Защото обожавате да снимате своето бебе.

6.       Защото детето  ви обича да го снимате и резултатът винаги е различен и интересен.

7.       Защото сте изпълнени с енергия и щури идеи и нямате търпение да ги споделите с повече от обичайните заподозрени.

purvata_koleda_na_moeto_bebe

Ако сме ви провокирали и вдъхновили не се чудете, не се бавете, че в това безснежие, току-виж Дядо Коледа-та пристигне не с еленски впряг, а със самолет и ни изненада като сняг през януари, ще има да се чудим що за чудо ни се е случило.

Разполагате с цяла една седмица, по прогноза все така лишена от бяла пухкава премяна, за да осъществите наистина изненадващото си хрумване, да ни го изпратите на редакционния имейл office@purvite7.bg и да спечелите една от трите награди на baby.bg за вас или вашето бебе.

Имате на разположение точно 7 дни – от 10 до 16 декември включително можете да сътворите своя фотографски шедьовър, да го оформите в размери, не по-големи от 1000х1500 пиксела, да споделите информация за обратна връзка и да натиснете бутона „изпрати“.

На 17 декември – четвъртък, трима от вас ще открият имената си сред печелившите и ще направят празничния месец още по-усмихнат и красив.

Очакваме вашите изненадващи, чудновати, разсмиващи и пълни с обич снимки на най-безценните съкровища, които пазите в най-сигурната ваша крепост – родителското ви сърце.

 

А ето и наградите:
product_39076 product_39080 variant_13764_8391

 

 

ПЪРВИТЕ СЕДЕМ и baby.bg ви пожелават здраве, настроение, вдъхновение и обич!

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Публикувано в: Конкурси

Етикети:

4,773 преглеждания

Comments are closed.