Проверете съвместими ли сте сексуално според зодията

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

zodia-seksualnost
Какво може да ви каже зодиакалният знак за сексуалността ви?

Разбира се, всички сме чели за това колко сме романтични в зависимост от зодията си и доколко сме склонни да се обвързваме, но знаете ли какво разкрива тя за начина, по който подхождаме към секса?

Кои зодии си падат по ролевите игри и кои са традиционалисти? Кои се нуждаят от дълга загрявка и кои са готови да действат още след едно леко докосване по бузата?

Вижте още и с кои зодии си подхождате най-много и имат потенциала да ви докарат до наистина зашеметяващи изживявания в леглото с тайните си сексуални предпочитания.

Този материал е любезно предоставен от екипа на dama.bg

Овен

Страстни и нетърпеливи, представителите на зодия Овен искат час по-скоро да пристъпят към действие. Не очаквайте от тях да ви ухажват с цветя и разни романтики. Те са актьори, не мечтатели. Предпочитат пикантно енергично препускане вместо проточеното правене на любов. Искат си своето и го искат веднага. Ако наистина ви желаят, значи сте се сдобили с партньор, който иска да ви удовлетвори в леглото, но въпреки това не трябва да очаквате дълга увертюра, защото просто няма да я получите.

Сексуално съвместими с: Лъв, Стрелец, Близнаци, Водолей

Овенът се възбужда от всичко, което е различно. Той е агресивен партньор и не се колебае да атакува. Не му е присъщо да се подчинява и мрази рутината. Заинтригуван е, когато срещне някой, който може да го разсмее и изненада.

Телец

Телците искат да им се обърне специално внимание, да бъдат опиянявани и съблазнявани бавно. Те са чувствени любовници, които обмислят решенията си, но веднъж стигнат ли до извода, че вие сте човекът за тях, ще искат вас и само вас. На тях може да се разчита и спогаждането е лесно. Харесват секса без излишни усложнения и притежават либидо, което може да ви държи будни цяла нощ, щом веднъж се отключи.

Сексуално съвместими с: Дева, Козирог, Рак, Скорпион, Риби

Близнаци

Този интелектуален и силно вербален зодиакален знак трябва първо да се стимулира умствено и чак след това физически. Веднъж успеете ли да го въодушевите, замъкнете го в спалнята преди да се разсее, защото умът на Близнака има навика да блуждае. Сексът със сигурност ще бъде горещ и страстен и вероятно ще включва разговор.

Те обичат да говорят по време на секс, обичат и да говорят за него. Излежаването обикновено изнервя Близнаците, така че не го приемайте лично, ако твърде набързо скокнат от леглото след това.

Сексуално съвместими с: Везни, Водолей, Овен, Лъв, Стрелец

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Pages: 1 2 3 4

7,184 преглеждания

Comments are closed.