“Ягодовата фея Ягодка” за най-малките любители на интересните истории

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Enthusiast_Yagodovata-feia-Yagodka_cover-first

Издателство Ентусиаст ще зарадва малките читатели с първата книжка от веселата поредица на Щефани Дале “Ягодовата фея Ягодка”. Бързо набиращата световна популярност немска писателка на детски книжки определено знае как да заинтригува най-малките книгомани и да се превърне в техен любим автор. Освен автор на изключително интересните истории, Дале е и илюстратор на книгите. Нейните творби очароват все повече и повече деца по света.

Ягодовата фея Ягодка. Вълшебни приказки от ягодовата градина е част от поредици книги, адресирани към различни възрастови групи деца. Настоящата книга е предназначена за 4-6 годишни деца, особено за момиченца. Освен забавно и развлекателно четиво, тя има и възпитателен характер. Всяка история от книжката носи поука, а прекрасните рисунки изграждат добър вкус у децата към изкуството. С твърди корици и оригинални цветни илюстрации, изданието е великолепен подарък за всяко дете. Историите са кратки и интересни, подходящи са и за приказки за лека нощ. И докато малките читатели се забавляват с новите си приятели от света на Ягодка, родителите им могат да бъдат сигурни, че децата ще придобият ценни познания.

Вълшебствата на сладката фея Ягодка отвеждат малчуганите в чуден свят на веселие, игри и истински приятели. Чрез рисунки и текст в Ягодовата фея Ягодка Дале разказва 12 вълнуващи приключения на малката фея и нейните другари – пеперудката Бибо, боровинковата фея Хайди, хлебарката Еда, охлювчето Руди, мишлето Ирми, таралежчето Цети и др. Милата, любяща и грижовна фея винаги помага на изпаднал в беда, както и винаги има кой да ѝ се притече на помощ, когато тя самата има нужда. Магическата пръчица на Ягодовата фея разпръсква чудеса и усмивки из ягодовата градина и учи малките на доброта и всеотдайност.

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

2,841 преглеждания

Comments are closed.