Празник на приобщаващото образование за малки и големи

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

CPO_Praznik-800X553

На 23 юни 2016 г. (четвъртък) от 17:00 ч. до 19:30 ч. ще се проведе “Празник на приобщаващото образование”.

Поканени са всички – малки и големи, деца, родители и учители.

Събитието ще бъде в градината на Once Upon A Time Biblioteka (зад Национална библиотека “Св. Св. Кирил и Методий”).

Програмата включва:

17:00 – 18:00 ч. – игри, творчество и нови знания в различни кътове, сред които всеки сам ще избира къде да се включи. С партньорите на събитието ще организираме за децата творчески, занимателни и образователни приобщаващи активности. Децата ще научат по нещо ново, ще изработят по нещо, което да си отнесат вкъщи и ще срещнат нови приятели.

18:00 – 19:30 ч. – връчване на награди на победителите в конкурсите, част от национална кампания „Дни на приобщаването“ 2016, Джаз за деца с Венци Благоев, музикален поздрав от Детски хор “Пим-Пам”.

Вход свободен.

С това празнично събитие се отбелязва края на национална кампания “Дни на приобщаването” 2016. С нея през изминалите 3 месеца Център за приобщаващо образование си поставя за цел да популяризира принципите на приобщаващото училище.

Философията на приобщаващото образование е философия на уважението, разбирателството и вярата, че е по-хубаво и ценно да сме заедно.

Кампанията се организира в рамките на Програма “Едно училище за всички”, която Център за приобщаващо образование развива заедно с пет училища партньори, с подкрепата на Фондация „Америка за България“. Нейн фокус е създаването на първия български модел на приобщаваща училищна среда, който може да се приложи във всяко училище в страната.

Партньори на събитието: Био Игри, Детска Архитектурна Работилница, Хартийка, АПЛИ, Креативна работилничка ШиШарка, Школа Учи с мен.

Партньори на кампанията: Театър  София“, Funtopia, Boulderland, Ucha.se, Книжарници “Сиела”.

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

2,137 преглеждания

Comments are closed.