Последно повикване за участие в Академия за родители

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

granici_1428771175

Остават броени дни до началото на първото по рода си събитие за бъдещи и настоящи мами и татковци, което предстои този уикенд – 16-17 май 2015 година. Реализирането на това мащабно мероприятие отне само няколко месеца на организаторите, но въпреки това събитието Академия за родители се очертава да бъде едно от най-полезните и особено приятни пролетни преживявания за всички гости – и малки, и големи.

Организаторите на Академия за родители са помислили за всичко – от паркинг за колички, зона за кърмене и отдих, до станция за зареждане на електронни устройства, за да могат родителите спокойно да прекарат, колкото време пожелаят на форума.

В “къта на лектора” всеки гост ще има възможност да зададе въпросите, които го вълнуват по най-различни теми, при това пряко на специалистите, които ще участват в двата дни на форума.

Академия за родите е безплатно събитие, но любезните домакини напомнят, че е необходимо желаещите да присъстват, да се регистрират до края на работната седмица – петък 15 май 2015 година. Регистрираните участници в Академия за родители ще бъдат допускани до залите с предимство, а при достигане на капацитета, няма да има възможност да се допускат нерегистрирани семейства. Регистрацията ще осигури на присъстващите и възможността да участват в томбола за много подаръци и вълнуващи изненади.

Всички са добре дошли, но за да сте спокойни и сигурни, че ще станете част от това събитие, можете да се регистрирате предварително тук.

Ако сред приятелите си имате бъдещи или настоящи родители – поканете ги.

За въпроси и коментари, можете да пишете на адрес: info@parentacadmy.bg

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

1,369 преглеждания

Comments are closed.