Посланието на нежния допир

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Дай на бебето си най-добрата защита за кожата от Pampers

Pampers_600_538

Първото нежно докосване с новороденото е езикът на любовта, който свързва майката и бебето завинаги. Но кожата му трябва да е максимално защитена, за да може да изживява моментите, изпълнени с обич, пълноценно. От първия допир бебето се чувства най-добре в майчините прегръдки. Затова не е изненадващо, че майките искат детето им да бъде обичано и обгрижено. Всеки нежен допир – прегръдка, целувка или погалване – развива силно усещане за сигурност и увереност с родителите. Докосването е езикът, чрез който новородените общуват.
Но бебешката кожа трябва да е максимално защитена, за да бъдат усетени тези моменти пълноценно. Затова дайте на бебето най-добрата защита за кожата с пелените Pampers Premium Protection с копринена мекота и с до 12 часа суха и защитена кожа, за да може да усеща само обичта ви.

Как Pampers Premium Care ви помага да дадете най-добрата защита за кожата на бебето? – Чрез специален Premium Care абсорбиращ слой, копринена мекота, 3 абсорбиращо каналчета, индикатор за влага, дишаща материя и форма с извивка за пъпчето

pampers_600_408
Пелените Pampers Premium Care са специално създадени за бебетата още от първите мигове на живота им

√ Уникалният абсорбиращ слой Premium Care е специално създаден, за да премахва влагата от кожата на бебето. Pampers Premium Care са единствените пелени на Pampers, които се отличават с уникален мрежест горен слой със структура на пчелна пита и отвори, които абсорбират урината
√  Pampers Premium Care запазва кожата на бебето суха, благодарение на абсорбиращите микро-перли, които задържат влагата.
√ Специалните материали позволяват на въздуха да проникне в пелената, за да запази усещането за свежест за кожата на бебето.
√ Пелените Pampers Premium Care имат и индикатор за влага в предната част. Той се активира от урината и си сменя цвета, за да покаже на родителите, че бебето е мокро.
√ Пелената приляга удобно и безопасно около деликатното пъпче на новороденото в първите дни от живота му.

Първото нежно докосване с новороденото е езикът на любовта, който свързва родителите и бебето завинаги. Затова трябва да сме винаги близо до тях. От първия допир новородените усещат любов с най-добрата защита от Pampers.
Pampers – препоръчани от Българската педиатрична асоциация

Вижте повече подробностите във ВИДЕОТО

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

4,660 преглеждания

Comments are closed.