Посетете Вселена Здраве – изложение за здравословен начин на живот

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

vselena-zdrave-vutreshna

Повече от 40 фирми и организации ще представят продукти и услуги, даващи възможност за информиран избор на всеки, който желае да води здравословен и пълноценен начин на живот.

Събитието ще се проведе на 12 и 13 октомври в Делта Планет Мол.

На изложението Вселена Здраве ще бъда представени медицински и здравни центрове, лаборатории, центрове за алтернативна медицина, които ще предлагат безплатни консултации със специалисти и ще презентират възможности за лечение и превенция на здравето.

Консултациите са по актуални за всеки отговорен родител теми: правилно хранене, анализ на детските стъпала и плоскостъпие, скрининг на детското зрение чрез високотехнологичен детски авторефрактометър, който измерва диоптрите от разстояние, проверка на състоянието на кожата със специална апаратура и много други .

Всички посетители на събитието ще могат да закупят витамини, чайове,  хранителни добавки, козметика, етерични масла, храни, книги и много други продукти на преференциални цени.

Достъпът до изложението, както и до богатата програма с презентации, демонстрации, работилници е напълно свободен.

Темата за здравословното хранене ще бъде многократно застъпена и представена от различни гледни точки и в двата дни на форума.

Специално ще се акцентира на въпроси, свързани с болките в кръста, възможности за дентално лечение без брекети, логопедични детски проблеми, академия за родители, възможности на кранио-сакралната терапия, психосоматични заболявания и др.

Всички присъстващи ще могат да наблюдават, а при желание и да се включат в демонстрации по йога, стречинг, смехотерапия.

Специално внимание и грижа ще получат децата, които, забавлявайки се ще могат да научат как да се грижат за зъбките си, как да похапват здравословно, колко хубаво е да се движат, а кулинарната здравословна работилница малчуганите ще могат да сътворят и похапнат собствени кулинарни произведения.

ВХОД СВОБОДЕН!

Програма на събитието

ВСЕЛЕНА ЗДРАВЕ

vselena-zdrave

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

812 преглеждания

Comments are closed.