Подлучени пресни гъби на тост
Лесно се приготвят и изглеждат чудесно. Можете да експериментирате с различни видове гъби. Сготвени с чесново масло, те са неустоими.
Продукти: 6 супени лъжици маргарин, 2 скилидки пасиран чесън, 4 чаени чаши гъби по ваш избор, 8 филии френска франзела, 1 супена лъжица магданоз, сол, черен пипер.
Начин на приготвяне: Разтопете маргарина в тиган, добавете чесъна и пържете 30 секунди, като разбърквате. Добавете нарязаните гъби и гответе 5 минути, като продължавате да разбърквате.
Запечете хляба на тостер до златисто. Прехвърлете го в чиниите за сервиране. Поръсете гъбите в тигана с магданоза, овкусете със сол и черен пипер и разбъркайте.
Разпределете гъбите върху тостовете и сервирайте веднага.
Моят съвет: Добавете пикантни подправки – къри или чили за допълнителен вкус.
1,797 преглеждания