Подкрепете своя АГ специалист в инициативата Мисия Супердок

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

misiya_superdoc600_451

Проектът се организира от интернет платформата superdoc.bg и има за цел да отличи най-обичаните от пациентите лекари в страната в специално партньорство с фармацевтичната компания Ведра Интернешънъл

Да намериш лекар, на когото да се довериш, да споделяш и да се чувстваш сигурен и спокоен в избора си – това е трудна задача, но не е невъзможна. Особено когато става въпрос за лекар, с когото искаме да преживеем и едни от най-важните житейски моменти – проследяване на бременност и съкровения момент на раждането.

В случай че сте открили своя лекар, с когото сякаш „работите“ като в екип, предлага най-добрата здравна грижа за вас и бъдещия ви наследник, отнася се с уважение към всички въпроси, които ви вълнуват и ви предразполага с мило отношение, дори с чувство за хумор – сега може да споделите вашето мнение в платформата superdoc.bg.

Всеки от вас, който е записал час и посетил лекар чрез superdoc.bg, може да остави своето мнение в платформата до две седмици след направения преглед. Мисия Супердок 2020 и Ведра Интернешънъл ще отличат именно онези лекари, които ежедневно получават одобрението на своите пациенти в платформата. 31 октомври ще бъде крайният срок за събиране на оценки и мнения за първото изданието на инициативата Мисия Супердок, а през месец ноември ще бъде организирана специална церемония по награждаването на отличените медици. Да лекуваш – това е благородна мисия и всеотдайни лекари ни го доказват всеки ден. Именно затова апелираме да оставите своето мнение за любимите си лекари на superdoc.bg, след като сте ги посетили и така да ги подкрепите в кампанията Мисия Супердок 2020.

Мисия Superdoc 2020 ще награди най-високо оценените лекари в платформата в специалностите акушеро-гинекология, неврология, дерматология, педиатрия, ОПЛ (обща медицина и вътрешни болести), гастроентерология, УНГ, ендокринология, кардиология, ортопедия, урология, офталмология и хирургия. Класацията цели да отличи онези лекари-професионалисти, които са впечатлили пациентите не само с медицинска компетенция, но и с човешка грижа, емпатия и внимание.

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

1,230 преглеждания

Comments are closed.