По-добър живот за чувствителната кожа

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo
LRP

Въпреки, че е все още зима и слънцето ни огрява съвсем слабо, добре е отсега да помислим за защитата на кожата от неговите по-настойчиви ласки. Изискванията към слънцезащитните продукти трябва да са високи през всеки сезон и независимо от географски пояс.

Истински съмишленици на жените от цял свят в това отношение са Лаборатории LA ROCHE-POSAY.

Един безспорно отличен продукт на Лаборатории LA ROCHE-POSAY е уникална текстура, вдъхновена  от Бразилия. Тя е комбинация от висока защита и Blur ефект.

Първоначално създаден за бразилските дами, в отговор на високите им изисквания към слънцезащитните продукти, ANTHELIOS ЗА ИЗРАВНЯВАНЕ НА ТЕНА съчетава в себе си иновативната филтърна система на Лаборатории La Roche-Posay и сетивна текстура, перфектна за ежедневна употреба.

Още при първите слънчеви лъчи, ANTHELIOS ЗА ИЗРАВНЯВАНЕ НА ТЕНА BLUR защитава кожата от действието на UVA/UVB лъчите, изравнява тена, видимо прикрива недостатъци на кожата и придава естествен вид.

ANTHELIOS ЗА ИЗРАВНЯВАНЕ НА ТЕНА е с иновативна мус текстура, която незабавно попива в кожата, оптически прикрива недостатъците, изглажда неравностите и прави порите по-малко видими. Придава сияен и естествен вид на тена, има кадифен завършек и ефект на лек бронзов загар. Предлага се в два нюанса, които перфектно се сливат с естествения цвят на кожата: розов и златист. Без парфюм, без парабени. Некомедоногенен. С повишена водоустойчивост. И освен невероятната текстура, осигурява защита от слънцето, по-стриктна от европейските стандарти за слънцезащитни продукти.

Martin Josso от Лаборатории La Roche-Posay разкрива част от тайните на невероятната текстура на ANTHELIOS ЗА ИЗРАВНЯВАНЕ НА ТЕНА: « Имахме наблюдение, че органичните филтри добавят блясък на формулата и също така, че е трудно да се включат големи количества матиращи агенти в слънцезащитни емулсии,  това би могло да доведе до промени в текстурата. Затова избрахме да ограничим количеството на органичните филтри и да не създадем този продукт под формата на емулсия. Ние използвахме безводна фаза, което ни позволи да интегрираме висока концентрация от матиращи пудри. Тази технология е патентована и ни отваря възможност за нов вид ежедневна защита от слънцето. »

ANTHELIOS 2016 са най-новите технологични и козметични иновации за насърчаване на широката общественост да защитава кожата си при различни обстоятелства при излагане на слънце, благодарение на улесненето нанасяне.

LRP1

ИЗГЛАЖДАЩ ОПТИЧЕСКИ BLUR SPF 50

LRP2

МЛЯКО ЗА БЕБЕТА SPF 50+

Разбира се, грижата за кожата започва преди всичко с прецизния избор на подходящ, деликатен и достатъчно ефикасен почистващ продукт.

Отстраняването на замърсяванията, били те физиологични (себум, пот, мъртви клетки) или външни (замърсявания от въздуха, дим, козметични продукти), е изключително важно за поддъжане на здравето на кожата. Tова е правилната подготовка на лицето преди поставяне на крема за ежедневна грижа.

Добрият продукт за тази цел трябва да съхранява бариерната функция на кожата, физиологичното рН и хидролипидния филм и разбира се е нужно да бъде подходящ за съответния тип кожа и съобразен с нейната чувствителност.

MOUSSE-D'EAU-MICELLAIRE_Flacon-150ml-FRGB

МИЦЕЛАРНА ВОДА С ТЕРМАЛНА ВОДА LA ROCHE-POSAY

Идеална за почистване и дегримиране на чувствителната кожа, тя съхранява физиологичния баланс на кожата като нежно я почиства, успокоява и защитава.

ПОЧИСТВАЩА МИЦЕЛАРНА ВОДА ПЯНА ЧУВСТВИТЕЛНА КОЖА С ТЕРМАЛНА ВОДА LA ROCHE-POSAY

Почиства, успокоява и омекотява кожата с физиологично pH и внимателно подбрани почистващи агенти за оптимална поносимост.

Без сапун, оцветители, алкохол и парабени мицеларните продукти на LA ROCHE-POSAY се предлагат н три типа текстури: мицеларна вод аза почистване на кожата, мицеларен гел за освежаване на кожата, които не се нуждаят от изплакване и почистваща мицеларна вода-пяна с омекотяващ ефект, след която се налага изплакване на кожата.

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

1,730 преглеждания

Comments are closed.