• No categories

Пълнени домати и чушки

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

pulneni-chushki

Отрежете горната част на суровите зеленчуци и ги запечете на фурна на 190 градуса за около 15 минути или докато поомекнат, изчистете вътрешността и напълнете с:

– твърдо сварено яйце с нискомаслена майонеза
– нискомаслена извара или намачкано тофу
– кускус с бейби царевички и червена чушка
– рататуи (френско национално ястие – смес от различни печени зеленчуци)
– смесена салата от бобови култури
– риба тон и сладка царевица
– оризова салата
– скариди и авокадо

 

Рецептата е от книгата “Оптималното хранене преди, по време и след бременността
на издателство Колхида 

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Posted in: Вкусно

3,169 преглеждания

Comments are closed.