Перфектният подарък за деня на детето

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

marmot_komplekt_600

Нищо не развива по-добре въображението на детето от хубавата книга. А това издателство определено знае, как да зарадва своите читатели. Направени с много любов и внимание към детайла, техните книги ни впечатлиха още при първата ни среща.

 „Мармот“ стартира като семейно издателство за литература за деца от 0-12 г.  през 2013-а. През последната година екипът им се удвоява, а с него и броят на книгите, които издават. В центъра на тяхната философия е да издават четива, в основата на които стои нестандартната, смешна, фантастична, небивала или любопитна история.

Книгите, на които в момента залагат в портфолиото си, са съвременна художествена литература от български и чужди автори. Екипът непрестанно търси и налага заглавия извън задължителната литература или класическите произведения, по-близки до съвременното дете, съобразени с неговата чувствителност и начин, по който възприема и обработва информацията. И определено успяват да се справят с тази нелека задача.

Пазарът е залят от детски книги, които не просто не помагат, а пречат на нормалното развитие и възприятие на света на детето. Затова ние от Първите седем апелираме към всички наши читатели – избирайте внимателно какво купувате за децата си, заложете на качествени рисунки/изображения, смислени текстове и добра изработка. Книгата е богатство, ценност, която формира по един невероятен начин детското мислене.

Оформлението на текста на книгите на издателство “Мармот” е според годините на детето и „четивната му възраст“, със съответното отстояние между редовете и буквите, а книгите им помагат на неуверените читатели да намерят отговори на много въпроси и най-важното –  провокират разговор с родителите.

А сега голяма част от техните продукти може да поръчате с отстъпка ТУК 

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

17,852 преглеждания

Comments are closed.