Печен сладък картоф (4 – 6 месеца плюс)

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

tumblr_kt5zdinUiY1qzvog9o1_5001. Измийте картофите и пробийте дупчици с вилица, после увийте във фолио. Не белете.
2. Поставете във фурна на 200 С и печете 40 – 60 минути, докато омекнат.
3. Премахнете кожичките, като преди това леко охладите картофите. Издълбайте вътрешността. Направете на пюре с мляко или масло …

За по-лесно изпичане можете да следвате следния съвет: първо направете дупки с вилица, после поставете картофите под вода за известно време.После покрийте с фолио и печете. Водата, която е влязла във вътрешността на картофа, подпомага много по-лесното и бързо изпичане.

Вижте още:

Сладък картоф в тиган (8 месеца)

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

15,585 преглеждания

Comments are closed.