Pampers подкрепя родилни отделения в България с неонатално оборудване

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Beds Babies 2

Легълца за новородени или специални столове за родилки бяха предоставени на 10 болници в София, Бургас, Плевен, Пловдив, Варна, Шумен, Сливен и Стара Загора

За да заяви своята дългосрочна грижа към здравето, комфорта и благополучието на новородените бебета и техните майки в България, Рampers осигурява 120 легълца за новородени и 100 стола за кърмене в родилните отделения в 10 български болници: УАГБ „Майчин дом“, София; МБАЛ – Бургас; МБАЛ „Шейново“, София; МБАЛ „Г. Странски“, Плевен; МБАЛ „Св. Георги“, Пловдив; МБАЛ „Св. Анна“, Варна; МБАЛ – Шумен; МБАЛ „Ив. Селимински“, Сливен; МБАЛ – Пловдив; МБАЛ – Стара Загора.

Pampers полага целенасочени усилия да допринася възможно най-много за подобряване качеството на грижите за новородените в българските родилни домове.

Клиниката по неонатология в „Майчин дом“ получи 30 легла за новородени и 20 стола за кърмене. Проф. д-р Виктор Златков, Изпълнителен директор на болницата и Национален консултант по Акушерство и Гинекология, коментира: „Благодарни сме на Pampers за подкрепата, както и за вниманието към нашата болница. Навременната грижа, която новородените получават от нас, включва техния комфорт, както и комфорта на техните майки. Жестът е много важен за болницата и е още един знак за дългогодишното партньорство между Pampers и болниците в България. Инициативите на Pampers вече са традиция в подобряването на качеството на грижата за нашите най-малки пациенти“.

Beds

Първата среща между майката и новороденото е много емоционален и важен момент. Подходящата среда и удобствата в първите им дни заедно помагат на бебетата да се адаптират към новата среда и стимулират кърменето. По този начин, чрез насърчаване на кърменето и осигуряване на по-добра грижа за децата, често се намалява и дължината на престоя в болницата. Д-р Лилия Вакрилова, Началник отделение “Интензивни Грижи” на Клиниката по неонатология в „Майчин дом“, също коментира: „Инициативата на Pampers прави още по-приятни първите дни на новородените и техните майки заедно. Pampers традиционно даряват оборудване за неонаталните отделения в много родилни домове и ние сме благодарни за вниманието им към качеството на грижите за бебетата. Неонаталните легълца и столовете за родилки създават оптимални условия за бебетата и майките по време на техните първи най-емоционални моменти.“

За Procter & Gamble

P&G служи на приблизително 5 милиарда души чрез своите марки в цял свят. Компанията притежава едно от най-стабилните портфолиа с доверени и водещи качествени марки, сред които Always®, Ambi Pur®, Ariel®, Fairy®, Gillette®, Head & Shoulders®, Lenor®, Oral-B®, Blend-a-med®, Pampers®, Pantene®, Tide® и Wella®. Общността на P&G включва дейности в приблизително 70 страни в света.  

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

2,783 преглеждания

Comments are closed.