Ново предизвикателство за писане от издателство „Точица“

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

magic book reading tale

Издателство „Точица” отправя всяка сряда по едно предизвикателство за писане към всички, които могат, които не могат много добре или които искат да могат да пишат. Приемете хвърлената ръкавица и измислете най-невероятните истории. Забавлявайте се с измислени герои, вещици, вълшебници, чудовища, пътешественици. Няма да има ограничения, няма да има правила, освен едно, което ще бъде подавано от „Точица” всяка седмица, за да стане писането още по-интересно.

Героите от приказките, разказите, романите често живеят в измислени светове. Понякога те приличат на нашия, друг път – са изцяло фантастични. Били ли сте в Страната на чудесата или в Страната на лилипутите? Пътешествали ли сте в света на великаните като Гаргантюа и Пантагрюел, на планетата на маймуните, към центъра на земята?

Новата задача на Издателство „Точица” към вас, пътешественици, е да си представите и да опишете, колкото можете по-подробно вашият измислен свят или дори светове. За по-добра представа, може да приложите и карта или рисунка.

П.П. Опитайте се да включите цялото семейство в изпълнението на това предизвикателство. Въображението на нашите деца може да ни заведе в най-невероятните светове.

 

Ето тук може да разкажете за вашия измислен свят.

 

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Публикувано в: Игри

1,297 преглеждания

Comments are closed.