Новите Pufies с каналчета: Могат ли по-тънките пелени да попиват по-добре?

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo


Pufies_600x400px_1

Вкъщи имаме хлапак на година и два месеца. Докато търпеливо се опитваме да го приучим на гърне, от Pufies ни дадоха да тестваме новите им пелени с каналчета, които осигуряват 3 пъти по-бързо попиване спрямо предходните модели.

От известно време насам ползваме гащичките на Pufies и сме супер доволни. Първото ни впечатление, когато отворихме пакета с новите пелени, е колко са тънички! Тествахме размер 4 и веднага ни допадна, колко добре прилягат по извивките около крачетата и колко свободно можеше да ходи с тях. Със сигурност компактният им размер би бил още по-голямо предимство при по-малките размери.

Вътрешният слой на пелената е хипоалергенен и е обогатен с копринени нишки и екстракти от лайка и алое вера. След 2 седмици употреба не са предизвиквали обриви и зачервяване, а нашият мъник има алергии и е с доста чувствителна кожа.

В началото ги ползвахме само през деня, защото се притеснявахме, че няма да издържат 12+ часа. Една вечер се престрашихме и макар на сутринта пелената да беше доста набъбнала, не беше протекла, а дупето беше напълно сухо.

Новите пелени на Pufies пристигат в два дизайна във всяка опаковка. Цветовете са приятни пастелни, а щампите са с различни животинки, като нашият мъник се затрудни да познае само ленивеца и ламата. Най-малките размери имат и индикаторна лента за влажност, което в началото е доста удобно.

В заключение може да кажем, че  за нас новите Pufies вършат перфектна работа – попиват, не дразнят кожата и са впечатляващо тънки.

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Публикувано в: Находка

Етикети:

1,306 преглеждания

Comments are closed.