Новата прозрачна бутилка на Olympus – изгодна и по-икономична

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Olympus500x500

До 15% прясно мляко ще могат да спестят домакинствата месечно с новата прозрачна бутилка на прясно мляко Olympus. Причината е, че при непрозрачните опаковки никога не знаем с колко мляко разполагаме и то често застоява в хладилника до изтичане на срока му на годност. Прозрачната бутилка, за разлика от познатата досега, позволява на домакините да следят количеството мляко и да го използват навреме, сочи непредставително проучване на производителя на млечни продукти у нас Olympus.

За първи път на българския пазар прясно мляко се предлага в прозрачна бутилка. Освен че помага на потребителите да управляват по-добре покупките си, прозрачната бутилка на Olympus помага да видим цвета и гъстотата на млякото във всеки момент.

Прясното мляко с марка Olympus се събира от едни и същи проверени ферми, затова винаги е с еднакъв цвят и вкус. Прозрачната бутилка ще позволи на потребителите да се уверят в това.

„Мит е, че слънчевите лъчи развалят млякото и затова повечето млека се предлагат в непрозрачни опаковки. Иновативната високотехнологична опаковка на Olympus напълно защитава млякото, което се произвежда по най-високи критерии за качество, с модерно оборудване, под най-стриктен контрол”, коментира главният технолог на Olympus.

Квадратната форма на бутилката е удобна за хващане и за поставяне на вратата на хладилника. Потребителите я харесват, защото им напомня стъклените ретро бутилки за мляко, показва още проучването на Olympus.

Бутилката на прясно мляко Olympus може да се рециклира на 100%. Тя е за еднократна употреба, след изплакване се смачква и се изхвърля в жълтите контейнери на фирмите за разделно събиране на отпадъци, напомня производителят.

От месец май първото българско прясно мляко в прозрачна бутилка е налично в търговската мрежа с два етикета – Olympus с 1,5% и с 3,5% масленост.

 

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

5,874 преглеждания

Comments are closed.