Не складирай – рециклирай с eMAG

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

 

eMAG-608x455 

Кампания на онлайн търговеца ни мотивира да предадем непотребни уреди в замяна на ваучери за отстъпка

 

Децата растат, но пространството за всички вещи и електроуреди, които се трупат с годините, си остава все същото. Ако и вие местите от един шкаф в друг бебешкия стерилизатор или уреда за приготвяне на пюрета или вече не използвате старата прахосмукачка, но не знаете какво да направите с нея, е време да им намерите място не за складиране, а за рециклиране.

eMAG и второто издание на кампанията „Направи място за по-добро утре” предлагат готово зелено решение на казуса с различни стари електроуреди,  които трупаме у дома. До 13 ноември 2022 г. всички желаещи да рециклират правилно старата си техника, могат да я предадат в един от трите им шоурума в страната и в замяна да вземат ваучери, с които получават отстъпка до 50 лв. при закупуването на нов уред от платформата. И това не е всичко – няма изискване уредите да са били закупени от eMAG, както и не е от значение дали са работещи или не.

За да се включим в инициативата, трябва само да посетим един от трите шоурума  на eMAG в столичните Serdika Center (ниво 0) и Paradise Center (ниво -1) или в Mall Plovdiv (ниво +1). Срещу стария лаптоп, настолен компютър или телевизор ще получим ваучер за 50 лв., за монитори и малки домакински електроуреди – ваучер за 30 лв., а непотребните таблети и продукти за  „Лична грижа“ ни носят ваучер на стойност 20 лв, независимо от къде са били закупени. Сумата от ваучерите се приспада при следваща покупка на стойност над 100 лв. на място или онлайн в сайта или приложението на eMAG до 16.11.2022 г. Те важат само за покупка на продукти, предлагани от eMAG, от същата категория и вид като уреда, който е бил върнат. Пълен списък с продуктите, включени в кампанията, може да се види тук.

В рамките на миналогодишната инициатива бяха събрани над 7,5 тона стари електроуреди, които бяха предадени на специализирана организация за оползотворяване на електронно и електрическо оборудване. Освен мотивацията на добрия пример, eMAG са подготвили и подаръци за участниците, заедно с ваучерите за отстъпка.

Вземете и децата със себе си и ги направете част от зелената инициатива. Пътят към нов живот на електроуредите е същият като този към една по-чиста планета.

Пълните правила на кампанията „Направи място за по-добро утре” са тук.

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Posted in: Актуално

9,465 преглеждания

Comments are closed.