Най-добрата семейна игра на столетието идва и във вариант за 6-годишните

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

_box--Junior-2018-

Тази забавна семейна игра е създадена от Клаус Тойбер и за нула време става любима на малки и големи по целия свят. Толкова любима, че през 2000 година е обявена за най-добрата игра на столетието. CATAN не е просто игра, тя е магия, която може да научи всеки как се водят успешни преговори, благодарение на добрата комбинация от тактика, усет и късмет. Тези, които вече я познават, казват, че ако веднъж си играл, ще искаш да играеш отново и отново, защото завладява мислите и съзнанието ни и ни пренася в един невероятен свят, където можем да си отпочинем и да пуснем въображението си на воля. А, има ли по-добра почивка от това!

Станалата любима на толкова много хора по света игра, сега излиза на пазара със специално издание за деца. Тя, също както всички други версии, е идеална за свободното време с децата у дома, защото всеки, независимо от възрастта, обича приключенията, предизвикателствата и фантазиите.

Създателите на играта предлагат новата й версия във вариант за деца на и над 6-годишна възраст, с която дори най-малките запалянковци ще имат възможността да се докоснат до идеята на класическия й вариант. Въображението на децата ще попадне в плен на пищните и страшни пиратски кораби, на безбрежните морски хоризонти и тайнствата на далечни и непознати острови! Децата просто няма да имат търпение да построят пиратските си лагери и да приключенстват в тях с часове.

Но приключенията не свършват до тук, защото в детския вариант на играта има един специален персонаж – Капитан Грабчо, той е подъл и коварен и е най-злата заплаха за всеки новопостроен пиратски лагер. С него много трябва да внимават всички.

Питате ли се, защо да купувате настолна игра на детето си, при положение, че вече сте му купили смартфон или таблет?

Отговорът е съвсем лесен: играта CATAN учи децата да създават свои собствени сценарии, постепенно, стъпка по стъпка, но със свободата на собственото въображение и безгранична детска фантазия. Най-ценното в нея е разнообразието и свободата, които всеки има в избора и решенията си. В играта всяка ситуация е уникална и неповторима, а вариантите и възможностите за експерименти – безкрайни. Играта удивително наподобява истинския живот – трудно предвидима, но затова неповторима и супер забавна. Макар и създадена за малките деца, с нея може да се забавлява цялото семейство, както у дома, когато навън вали и духа, така и на открито по време на семейната ваканция, пък ако тя е на морския бряг – само си представете колко по-истинско ще бъде всичко! И откриването на земя някъде на хоризонта, и плаването по море, откриването на нови острови, където заедно да строите своите пиратски лагери, с нужни за това ресурси – дърво, злато, саби.

catan-600_302

И накрая, за да ви зарибим съвсем, ще издадем още малко за съдържанието: игралното поле на детския CATAN е двустранно, вторият основен компонент в нея е зарът. В комплекта има още 28 кораба, 28 пиратски лагера, цели 90 плочки с най-разнообразни ресурси, 16 специални Коко карти плюс 4 помощни, и, разбира се, един Капитан Грабчо. Запомнихте, нали – с него много внимавайте и винаги бъдете нащрек!

Поръчайте за семейството си или за подарък ТУК

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

2,132 преглеждания

Comments are closed.