На 1 юни Музейко отваря широко врати за всички деца: вход СВОБОДЕН

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Muzeiko-1st-of-June-2019-free-entry

На детския празник истински учени ще посрещат малките изследователи, за да им разкрият най-любопитните факти за живота на планетата. Когато светът принадлежи на децата, няма невъзможни неща – ще разберем какво виждат животните и как се създава истинска буря. Едни ще бъдат археолози, други – капитани на космически кораб! Иновативни конструктори ще очакват всички откриватели, които не се страхуват да тръгнат по пътя на мечтите!  

С какво се хранят астронавтите?
Какво виждат животните?
Какви тайни крият камъните?
Знаеш ли колко тежиш на Марс?
А можеш ли да надскочиш пантера?

Музейко кани всички любопитковци на 1 юни, за да разкрие отговорите на тези и още много интересни въпроси.

По случай детския празник Музейко отваря безплатно врати за своите малки и големи приятели, които ще имат възможност да преживеят един незабравим ден с вълнуващи занимания.

От 11:00 до 19:00 ч. всички деца и любопитни възрастни, които обичат да изследват и преоткриват света, ще могат да се запознаят с новите открития в света на науката, екологията, комуникациите и изкуствата. С помощта на истински учени младите откриватели ще пропътуват хиляди години из етажите на минало, настояще и бъдеще, а в края на деня ще знаят безброй любопитни факти за живота на планетата.

В отворената арт зона децата ще се срещнат с шведския иновативен конструктор Strawbees, който ще ги вдъхнови да тестват, изследват и конструират с помощта на своята интуиция. Защото създаваме най-хубавите неща, когато вярваме в себе си! Всички, които мечтаят да издигнат високи кули и да построят сградите на своето въображение, ще могат да отскочат в специалната зона за конструиране – Стреожко.

Екипът на Музейко ще увлече деца и родители в тайните на енергията, центробежните сили, налягането, топлопроводимостта и астрономията  с кратки научни демонстрации и експерименти.

1 юни 2019 – безплатен ден в Музейко – се осъществява благодарение на сокове Tedi, Generali застраховане и Cartoon Network, които са подготвили чудесни изненади за всички.

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

1,397 преглеждания

Comments are closed.