Моята тетрадка Монтесори „Колко е часът“

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

montesori

Представяме Ви най-новото учебно помагало от поредицата „Моята тетрадка Монтесори“ на ИК „Колибри“ – Моята тетрадка Монтесори „Колко е часът. То е предназначено за деца от предучилищна и начална училищна възраст, като ги учи да разпознават часа по практичен и атрактивен начин с истории, картинки, стикери и голям часовник със стрелки за изрязване.

Децата се учат да разпознават както класически, така и електронен часовник, научават истории на различните видове часовници през вековете – слънчев, пясъчен, воден…

Моята тетрадка Монтесори „Колко е часът“ улеснява детето да осъзнае факта, че времето отминава и да преценява времетраенето с помощта на познати ежедневни активности. Детето се научава да прави водени часовник, да съставя дневната си програма, да отбелязва/разпознава точния час по различни начини.

Моята тетрадка Монтесори „Колко е часът“ е четвъртата тетрадка от поредицата на ИК „Колибри“ след Моята тетрадка Монтесори Откривам числата, Моята тетрадка Монтесори Околен свят и Моята тетрадка Монтесори за буквите и звуковете.

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

2,368 преглеждания

Comments are closed.