Мисли да застраховаш най-важното – живота!

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

LIFE Protect  от УНИКА България 

LIFE-Protect-UNIQA-Purvite7-bg-655x402

Когато сме здрави, не си даваме сметка, че имаме най-ценното богатство и често не го пазим достатъчно. Тревожната статистика от последните години, за съжаление, показва значителен ръст на тежките и труднолечеми заболявания, а животозастращаващи заболявания нарастват с всяка изминала година. Средната възраст на потърпевшите също също спада и все по-често  се отнася към хората в активна възраст, които осигуряват доходите на домакинството.

Тежкото заболяване води до загубата на трудоспособност и месечен доход, понякога дори и до най-лошото. При неблагоприятен изход редица семейства остават без средства, с които да се издържат.

Застраховката „Живот“ е един от начините да се погрижите за себе си и хората, които обичате. Тя ще обезщети семейството при загуба, а вече има и продукт, който ви дава защита още при диагностициране на терминално заболяване.

Рисковата застраховка LIFE Protect от УНИКА е достъпен и надежден начин да осигурите средства за издръжка на близките си в случай, че с вас се случи нещо.

Например:  Ако ви открият терминално заболяване LIFE Protect ще изплати 50% от сумата за обезщетение още при диагностициране. Това ще ви позволи да отделите нужното време и ресурси на лечението, като едновременно с това семейството ви е финансово осигурено.

Освен със средства, LIFE Protect ви помага с второ медицинско мнение от най-добрите специалисти в света. Това означава, че ако се разболеете и имате застраховка LIFE Protect, ще получите напълно безплатно второ становище върху вашата диагноза и препоръка за най-подходящото за вас лечение.

Статистиката сочи, че за съжаление никой не е застрахован от тежко заболяване или загубата на близък човек. Предварително осигурената защита обаче може да ви помогне да се погрижите за хората, които са важни за Вас.

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

1,188 преглеждания

Comments are closed.