МГТ “Зад канала” открива новия сезон на 30 септември

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

bolnica-nakra-sveta-3

Малък градски театър „Зад канала“ ни кани на премиера, с която ще открие новия си театрален сезон на 30 септември от 19:00 часа.

„Болница накрай света“ е постановка по „Районна болница“ от  Христо Бойчев, режисирана от Дино Мустафич. Сценографията и костюмите са на Петя Стойкова, а музиката на Асен Аврамов.

С присъствието си на сцената ще ни зарадват актьорите Филип Аврамов, Иван Петрушинов, Александър Дойнов, Пенко Господинов, Стоян Младенов, Албена Михова, Евгения Александрова –Лечева, Кирил Недков, Калоян Стойчев, Малкият принц-Мартин и специалното участие на Иван Лечев.

За музикалното оформление са използвани мотиви от “Lacrimosa” на В.А.Моцарт и “Hello” на Адел.

А накратко, без да издаваме сюжета, но само да  събудим любопитството ви ще загатнем една малка част от него:  Мъж попада в болница с амнезия. Не помни кой е и как се е озовал там, ето защо му дават името „Контузов“. Единственото, което знае е, че е намерен до самолет и затова предполага, че е пилот. Заедно с останалите пациенти започва да гадае кой е и как е живял преди да попадне в болницата. Светът става красив и магичен… Дали обаче остава такъв до края?

Малък Градски Театър “Зад канала” ви очаква с тази и още нови постановки, с които да се откъснете от забързаното градско ежедневие, да се пренесете в други измерения или просто да се позабавлявате, както заслужавате – истински!

bolnica-nakra-sveta-5

Фотография: Велина Кокалова

www. zadkanala.bg

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

1,942 преглеждания

Comments are closed.