Месечен хороскоп за октомври

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

horoscope

Oвен

Вие, Овни, ще сте много успешни в служебен план през месеца. Хората, с които работите ще ви харесват и ще са ви в услуга. Енергията, която влагате, ще бъде възнаградена и е много вероятно да успеете да се изскачите още по-нагоре по професионалната стълбица.

Много вероятно е да имате ангажименти покрай семейството си. Възможно е да изяснявате отношенията си с партньора и да успеете да поставите своите условия. За да можете в последствие да се насладите на едно хармонично и стабилно партньорство е важно да зачетете и неговите нужди.

Телец

Вие, Телци, ще преживеете много флиртове и закачки през месеца и не е изключено да се влюбите и да започнете връзка. Ако сте в сериозно партньорство е възможно да задълбочите отношенията си и да предприемете следваща стъпка.

Ще имате много вълнения покрай близкото обкръжение, колегите или съседите си през месеца. Възможно е да ви изникнат ядове с кола, телефон или лаптоп.
Не е изключено да имате промяна в работния колектив или да сменяте работно място. При всички случаи обаче ще сте много ефективни и продуктивни в работа.

Близнаци

Вие, Близнаци, ще имате много положителни вълнения покрай семейството. Много вероятно е някой негов член да ви изненада положително. При всички случаи ще успеете да прекарате приятно време в домашна атмосфера.
В работа също ще сте много активни и комуникативни. Важно е да се пазите от стрес и да не се напрягате излишно.

През месеца ви чакат финансови колебания. Възможно е да искате да си купите нещо, но да не ви стигат парите или да спечелите достатъчно, но много бързо да ги изхарчите, така че в последствие да не ви стигат и да не успявате да се поглезите по начина, по който искате.

Рак

Вие, Раци, е много вероятно да заформите флирт с колега и да хлътнете бързо по него.

От една страна ще сте чувствителни и ще преживявате всичко лично, а от друга активно ще търсите изява и признание. Не прибързвайте с публичните изказвания и недомислените забележки, защото има риск да ядосате човек от близкото ви обкръжение.

Ще имате активна комуникация със семейството, не е изключено да предприемете промени дома ви.

Вижте още на следващата страница

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Pages: 1 2 3

3,783 преглеждания

Comments are closed.