Маша и Мечокът пристигат на лятна ваканция

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

masha-i-mechoka

В Сердика Център организират игри с образователен характер заедно с любимите герои на децата от 1 до 21 юни. Маша и Мечокът пристигат на лятна ваканция и нямат търпение да се срещнат с всички свои почитатели. Те ще могат да се забавляват в къщата на Мечока, ще научат много нови неща за плодовете под Плодовото дърво в градината, ще имат възможността да скачат с най-необичайния слънчоглед-трамплин, а в линейката на Вълка малките любознайковци ще разберат повече за това, как да помогнат на изпаднало в беда приятелче.

masha-i-mechoka1

Какво трябва да знаят децата и техните родители, преди да се впуснат в забавните приключения. 

- На първо място това, че любимите детски герои ще са тук от 1 до 21 юни, в часовете от 14:00 до 20:00 ч. през делниците и от 12:00 до 20:00 ч. през почивните дни.

- Маша и Мечокът обичат да си играят с деца от всякакви възрастни, включително и с възрастните, но срещите с тях са най-забавни и подходящи за малчуганите от 4 до 9 години.

- Местата са ограничени, а минималният брой деца в група за тур е 25.

- Всички родители, чийто деца искат да присъстват на забавните срещи с Маша и Мечокът, трябва да запишат своите деца на регистратурата на ниво -1, Голямата ротонда, непосредствено преди да направят тура.

- Пълният тур е с продължителност  50 минути.

- Препоръчително, и даже задължително, е родителите да са наблизо до площадката на събитието, за да са по-спокойни децата. Аниматорите ще забавляват децата, но отговорността за тях е на родителите.

Специално за събитията от 1 до 21 юни има организирана допълнителна фото зона за снимки и кът за рисуване, за да има с какво да се занимават децата, докато чакат реда си.

Можете да се информирате за всичко около лятната ваканция на Маша и Мечокът във фейсбук страницата на събитието.

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

10,242 преглеждания

Comments are closed.